16 / 05 / 2024

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sanem Oktar

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sanem Oktar

Oktar, "Dünyada sadece üç tane kadın devlet başkanı var. Dünyadaki gayrimenkulün sadece yüzde 1'i kadınların. Oysa dünya nüfusunun yüzde 50'sini oluşturuyoruz. Yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

Lexus yeni SUV modeli LBX ile Türkiye'de! En donanımlısının fiyatı 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Lexus, yeni modeli LBX'in Türkiye lansmanını yaptı. Marka, modelin en ucuz versiyonu olan Elegant modeli 2 milyon 290 bin liradan en donanımlısını ise 2 milyon 650 bin liradan satacağını duyurdu. 

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin nüfusu 85 milyon 372 bin 377 oldu

Türkiye'nin nüfusu, 2023 yılında bir önceki seneye oranla 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 olduğu açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları"nı da duyurdu.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Electrolux EW6F3146BEB çamaşır makinesi Türkiye pazarına giriş yaptı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Evlerin başlıca beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makinesi, yeni evlenecek çiftlerin ilk önce aldığı beyaz eşya ürünlerinden biri olduğu gibi evini sıfırdan düzenler için de öncelikli ürünlerden biri oluyor. Türkiye piyasasına giriş yapan Electrolux’ün yeni çamaşır makinesi de bu konuda öne çıkıyor.

Çinli otomobil markası Türkiye'de piyasayı ele geçirecek aracı satışa sunuyor! Fiyatı çok uygun

Artaç araç fiyatları vatandaşın bütçesini zorlarken uygun fiyatlı araçlara yöneliş de sürüyor. Türkiye piyasasına giriş yapacak olan Changan Lumin,'den büyük atak geliyor. Hem elektrikli hem de uzun menzilli aracın fiyatı ise oldukça cezbedici duruyor.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri...

Türkiye'den 2023'ün ilk yarısında 5,4 milyar dolarlık binek otomobil ihracatı yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye, 2023'ün ilk yarısında 5 milyar 451 milyon 993 bin dolarlık binek otomobil ihraç etti.

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

OnlyFans Türkiye’de yasaklandı: Giriş yapılamıyor! Peki ama neden? 

Son günlerde yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle OnlyFans web sitesine Türkiye'den girişler yasaklandı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sanem Oktar Haberi

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sanem Oktar

 Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Başkanı Sanem Oktar, "Türkiye'de 97 bin kadın girişimci var ancak toplam girişimcilerin sadece yüzde 8'i kadın" dedi.


KAGİDER "Kahvaltı Toplantıları"nın aralık ayı buluşması, 2015 Yılı Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması'nın birincilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Oktar, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de 97 bin kadın girişimci bulunduğunu belirterek, ancak toplam girişimcilerin sadece yüzde 8'inin kadın olduğunu dile getirdi.


Bu sayının artırılması için KAGİDER'de bulunduklarının altını çizen Oktar, Türkiye'de 8 milyon 200 bin kadının çalıştığını ancak bunların yarısının kayıt dışı olduğunu söyledi.


Oktar, eğitim ve mentorluk vererek bu sayıyı artırmayı hedeflediklerini vurgulayarak, ticaret hacmini daha fazla artırmayı ve daha fazla kadına istihdam sağlamayı amaçladıklarını aktardı.


Daha fazla kadının karar verici olmasının önemine değinen Oktar, "Dünyada sadece üç tane kadın devlet başkanı var. Dünyadaki gayrimenkulun sadece...