03 / 05 / 2024

Türkiye rekoru Folkart Sanat Galerisi

Türkiye rekoru Folkart Sanat Galerisi

Folkart'ın Şaraphane'de yapacağı 400 metrelik 85 katlı kule Avrupa'nın en yükseği olacak. Önümüzdeki ay açılacak Folkart Sanat Galerisi de 80 metrelik yüksekliğiyle Avrupa'da ilk olacak.

Tamamen elektrikli Hyundai IONIQ 6’dan menzil rekoru! 519 km menzilli IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Hyundai Assan, tümüyle elektrikli otomobillere (BEV'ler) adanmış IONIQ markası altındaki 2’nci modeli olan IONIQ 6’yı Türkiye’de satışa çıkardı. D-sedan segmentindeki IONIQ 6, markanın özel E-GMP platformuyla üretildi.

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı!  115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için bir araya geldi.

O sektörden ihracat rekoru! ABD’ye de Türkiye’den gidiyor!

Türkiye’de en önemli ihraç kalemlerinden biri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamullerinde  2022 yılı ihracatı bir önceki yıla oranla yüzde 25,4 artışla 11,5 milyar doları buldu.

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Türkiye’nin yeni rekoru! 3 çeyrekte 1 milyar 128 milyon 797 bin dolarlık çekici ihracatı

Çekici ihracatı 3 çeyrekte, geçtiğimiz senenin aynı zaman dilimine göre yüzde 80 artış ile 1 milyar 128 milyon 797 bin dolara çıktı. Rekor senesi olan 2021 yılında Türkiye'den 1 milyar 28 milyon 981 bin dolar değerinde çekici ihracatı gerçekleştirilmişti. İşte detaylar…

Ruslar Türkiye’ye akın akın geliyor! Yabancıya satış oranı ağızları açık bıraktı

TÜİK’in açıkladığı verilere göre; bu yılın ilk yarısında Türkiye’de yabancıya konut satış rekoru kırıldı. İşte detaylar…

Folkart, Türkiye'nin en itibarlı şirketleri arasında!

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, listenin 9. sırasında yer aldı.

Mesut Sancak: İzmir Türkiye’nin simge şehri oldu!

İzmir’in artık Türkiye’nin simge şehri olduğunu vurgulayan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sancak, hayata geçirdikleri projelerle ilgili konuştu. 

Kuveyt Türk'ten 400 milyonluk kira sertifikası ihracı rekoru!

Kuveyt Türk, TL cinsinden tek seferde en yüksek tutarlı kira sertifikası ihracını gerçekleştirerek Türkiye rekoru kırdı. Banka, 400 milyonluk kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Folkart'tan Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezi!

İzmir'de faaliyet gösteren Folkart, Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezini hayata geçirdi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projeden bahsetti.

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

İzmir gayrimenkul yatırımlarında Türkiye'nin yıldızı olacak!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: "Gayrimenkul yatırımcılarını İzmir’e davet ediyorum. Çünkü İzmir, Türkiye'nin gelecekteki “yıldızı” olacak ve hala gayrimenkul fiyatları İstanbul'un üçte biri kadar.” dedi.

Türkiye rekoru Folkart Sanat Galerisi Haberi

Türkiye rekoru Folkart Sanat Galerisi

Bu yıl İzmir'e 1.2 milyar liralık 4 projeyi kazandırmayı planlayan Folkart Yapı aynı zamanda 2 Avrupa, 1 Türkiye rekoru kıracak. Folkart'ın Şaraphane'ye yapacağı 400 metrelik kule Avrupa'nın en yükseği olacak. İnşaatın yanında sanata da destek verecek olan Folkart, 7 Şubat'ta Folkart Sanat Galerisi'ni açacak. Yaklaşık 2 milyon liraya malolan galeri, kulenin 18'inci katında yer alacak. Yerden 80 metre yükseklikteki galeri bu özelliğiyle Avrupa'nın en yüksekte bulunan galerisi olacak. Yaklaşık 800 metrekarelik sergileme alanına sahip galeri büyüklüğüyle de Türkiye rekoru kıracak. Şirket, diğer projelerini ise Çeşme'de rezidans ve Bornova'da ise iki ayrı yerde konut ve ofis olarak hayata geçirecek. 'İzmir, geleceğin Dubaisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor diyen' ve bu yıl kentsel dönüşüm projelerine de girmeyi hedefleyen Folkart Yapı Yönetim...