19 / 05 / 2024

türkiye tunus ortaklığı. tunus turizm

türkiye tunus ortaklığı. tunus turizm

Türkiye uzak pazarlardan turist çekmek için Tunus'la işbirliğine gidiyor. İki ülke, ortak ürünleri piyasaya sürmek için ulusal havayolu şirketleri, dahil olmak üzere her iki ülkenin özel sektörünü teşvik edecek...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Türkiye Petrolleri, 18-35 yaş arası 37 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor!

İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımlayan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, 37 bin TL maaşla, 12 farklı alanda çalışacak 49 personel alımı yapacak. İşte iş başvurusuna ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar... 

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Türkiye ile Japonya, Ukrayna’yı yeniden inşa edecek!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Japonya-Türkiye Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerine teknik düzeyde tekrar başlama kararı aldık” ifadelerini kullandı. Müzakere başlıklarının biri de Ukrayna’nın yeniden inşası olacak.

Türkiye-BAE ekonomik ilişkilerinde yeni dönem resmen başladı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması, iç onay süreçlerinin sona ermesinden sonra bugünden itibaren (1 Eylül) devreye girecek. Söz konusu anlaşma ile beraber iki ülke ekonomik ilişkilerinde yeni döneme geçilecek.

Türkiye Petroller Anonim Ortaklığı duyurdu! TPAO 126 işçi alımı yapacak!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 126 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru tarihi ve yeri!

Türkiye Petrolleri 4 ilde tam 402 personel alacak! Alım yapılacak şehirler netleşti!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, personel alımı yapacağını duyurdu. Önceki günlerde 450 kişilik bir personel alımı gerçekleştireceğini duyuran Türkiye Petrolleri, yeni bir iş ilanı daha yayımladı. Yayımlanan son ilan kapsamında 402 personel daha alınacağı paylaşıldı.

Türkiye Petrolleri Adıyaman'da 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak! KPSS'den 60 alanlar bu bölümden mezunsanız şansınız var!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yeni bir personel alımı duyurusu yaptı. 2023 yılı için yapılacak personel alımında 450 kişilik bir kadro boşluğu olacak. Belirtilen tarihlerde başvuru yapan adayların şartları sağlaması dahilinde kurumu alımları gerçekleştirilecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar

Sondaj başladı! Türkiye için sevindiren gelişme

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Namaz Dağı bölgesinde Şırnak-1 kuyusunda sondaj çalışması için start verildi.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 12 bin 743 TL maaşla kamu memuru alıyor! Başvurular başladı!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı TPAO bünyesinde çalıştırmak üzere  12 bin 743 TL maaşla işçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Türkiye’de son 6 ayda 10 bin yabancı şirket! İlk 5 ülke dikkat çekti

Türkiye’de yılın ilk yarısında toplam sermayesi 5,4 milyar lirayı bulan 9 bin 828 yabancı ortaklı şirket kuruldu.

türkiye tunus ortaklığı. tunus turizm Haberi

türkiye tunus ortaklığı. tunus turizm
Türkiye, Çin, Hindistan, Japonya gibi uzak pazarlardan turist çekmek için Tunus'la işbirliğine gidiyor. İki ülke, ortak ürünleri piyasaya sürmek için ulusal havayolu şirketleri, seyahat acenteleri ve tur işletmeleri dahil olmak üzere her iki ülkenin özel sektörünü teşvik edecek.

Uzak Pazarlardan Turist Çekilmesi Hususunda Türkiye Cumhuriyeti ve Tunus Cumhuriyeti Arasında Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna İlişkin Kanun Tasarısı Meclis'e sunuldu. 8 Mart 2012 tarihinde Tunus'ta imzalanan ve Meclis onayına sunulan mutabakat zaptının gerekçesinde Çin, Hindistan, Japonya gibi uzak pazarlardan turist çekmek amacıyla ortak turistik ürünlerin geliştirilmesi, turizm haftası ve sergiler dahil olmak üzere etkili iletişim ve pazarlama politikası oluşturulmasının hedeflendiğini kaydedildi. Bu hedefler çerçevesinde seyahat acenteleri ve tur işletmeleri gibi özel sektör kuruluşları arasında ortaklık kurulması planlanıyor.

İşbirliği kapsamında, Türkiye ve Tunus...