15 / 05 / 2024

Türkiye UNESCOya katıldı mı

Türkiye UNESCOya katıldı mı

Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, Türkiye UNESCO kültürel miras komitesine seçildi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "UNESCO kültürel miras komitesine Türkiye büyük bir oy farkıyla seçildi" dedi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.

Türkiye'de kira anketi: Katılımcıların yüzde 96,5'i kiralar çok yüksek dedi!

Türkiye'de ev kiralarına ilişkin bir anket yapıldı. Ankete katılanların yüzde 96,5'i Türkiye'de ev kiralarının çok yüksek olduğunu belirtti.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Türkiye'nin yıldızı parladı: Öncelikli tercih konut almak!

Türkiye’nin koronavirüsle mücadeledeki başarısı, yabancıları Türk pasaportu ister duruma getirdi. Dünya Sağlık Örgütü, uluslararası kuruluşlar ile ünlü yatırımcıların Türkiye’yi örnek ülke olarak göstermesi, yabancıların ülkemizde yaşamaya dair taleplerini de artırdı.

Türkiye Finans Katılım Bankası kira sertifikası ihraç büyüklüğü yüzde 97 arttı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 11 Şubat 2020 tarihinde KAP'a yaptığı yazılı açıklamada yatırım enstrümanlarından biri olan kira sertifikası ihraç büyüklüğünü yüzde 97 arttırdığını bildirdi...

Türkiye Finans Bankası konut finansmanı oranları düştü!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut finansmanı kar payı oranları yüzde 1.12’ye geriledi.

Türkiye Finans Katılım Bankası'ndan 150 milyon TL kira sertifikası arzı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 17-18 Eylül'de talep topladığı 150 milyon TL değerinde, 88 gün vadeli kira sertifikası ihraç etti...

Türkiye Finans Katılım konut finansmanı oranlarını düşürdü!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını düşürdü. Bankanın konut finansmanı kar payı oranları 17 puan daha geriledi.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını düşürdü!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları düştü. Banka finansman kar payı oranlarını 19 puana kadar indirdi.

Türkiye Finans Kars şubesini açtı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Kars'daki ilk şubesini açtı, şube Türkiye Finans Doğu Anadolu Perakende Bölge Satış Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Türkiye UNESCOya katıldı mı Haberi

Türkiye UNESCOya katıldı mı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "UNESCO kültürel miras komitesine Türkiye büyük bir oy farkıyla seçildi"...