12 / 05 / 2024

türkiye yapılacak yeni statlar

türkiye yapılacak yeni statlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nin tesisleşme hamlesi çerçevesinde yapımına hızla devam edilen 26 yeni stat, ülke sporunun çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. İşte o 26 stat ve son durumları...

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

HONOR X9a kampanyalı fiyatıyla Türkiye'de! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

HONOR, Türkiye'de lansmanı yapılacak yeni HONOR X9a modelinin satış kampanyasının detaylarını paylaştı.

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Türkiye'nin en yeni ilçesi 150 yılda 7. kez taşınıyor! İşte ilginç olayın detayları

Artvin’de Çoruh nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı suları altında kalacak olan ilçenin taşınacağı yeni yerleşim yerinde çalışmalar sürüyor. 2 bin 654 hak sahibiyle Türkiye'nin en büyük iskan projesinde taşınma işlemi aylar sürecek.

Volvo Türkiye'de beş yeni otomobilini satışa sunacak!

Volvo'nun Türkiye otomobil pazarında satışa çıkaracağı 5 yeni nesil modeli belli oldu. Peki bu modeller neler ve özellikleri ne? Detaylar haberimizde...

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Türkiye yapı malzemeleri ihracatında ilk 10'da!

Türkiye yapı malzemeleri sektöründe gerçekleştirdiği 21.8 milyar dolarlık ihracatla ilk 10 ülke arasında yer aldı. 

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atıldı!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni konutların temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atılıyor!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni binaların temel atma töreni bugün yapılacak.

türkiye yapılacak yeni statlar Haberi

türkiye yapılacak yeni statlar

İşte Türkiye'nin Yeni Stadyumları Gençlik ve Spor Bakanlığı'nin 23 şehirde inşasına devam eftiği 25 stadyumda çalışmalar büyük bir hızla ilerlerken, Türkiye, FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Brezilya başta olmak üzere çok sayıda ülkeye spor yatırımları ve bu yatırımların hızla tamamlanması noktasında örnek bir ülke olarak dikkatleri çekiyor. 


1950'li yıllardan kalan stadyumların yerine akustiği, ambiyansı, sosyal alanları ve sahip olduğu diğer kriterleri ile dikkatleri çeken dev tesisler, gelecek sezondan itibaren Türkiye'de futbola farklı bir heyecan getirmiş olacak. 


HER ANLAMDA ÜST SEVİYEDE 


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'den Edirne'ye, Trabzon'dan Diyarbakır'a kadar birbirinden farklı bölgelerde stadyum çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğüne değinerek, yeni stadyumların Türkiye'nin sportif geleceğine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. 


SPOR KÜLTÜRÜNE KATKI YAPACAK 


Yeni yapılan stadyumlar, sadece daha güzel sahalarda oynanması anlamına...