30 / 04 / 2024

Türkiye yatırım yapılacak şehirler

Türkiye yatırım yapılacak şehirler

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin ilk önceliği büyük şehirlerdir. Yatırım yapılacak şehrin eğitimsel gelişimi, sanayi gücü ve turizm pazarı dikkate alınarak seçilmelidir…

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

Vatandaşların kimi dolara, kimi euroya, kimi altına yatırım yapıyor ancak bir yatırım aracı var ki Türkler arasında zirvede...

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Bu yıl 42,5 milyar TL'lik ulaştırma yatırımı yapılacak!

2021 Yatırım Programı'na göre ulaştırma sektöründe demir yolları için, 17 milyar 812 milyon lira, kara yolları için 12 milyar 237 milyon lira, hava yolu için ise 2 milyar 149 milyon lira tahsis edildi.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Çin'in Türkiye yatırımı son 5 yılda yüzde 120 arttı! 

GYODER üyesi, Helmann Consturaction firması Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selman Özgün, Türkiye'deki yabancıya konut satışlarına ilişkin konuştu. Özgün, son 5 senede Çin'in Türkiye yatırımlarında yüzde 120 oranında artış yaşandığını belirtti...

Asyaport'a 300 milyon dolar daha yatırım yapılacak!

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, Asyaport'a 300 milyon dolar yatırım yapılacağını ve bununla birlikte ilave 1000 kişilik istihdam yaratılacağını söyledi...

YHT projelerine 2020'de 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak!

2020 Yılı Yatırım Programı kapsamında, yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine bu yıl yaklaşık 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak.

Naci Ağbal: 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; 2020 yılında ulaştırmadan imalat sanayisine, sağlıktan eğitime kadar 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağının bilgisini verdi...

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Türkiye yatırım yapılacak şehirler Haberi

Türkiye yatırım yapılacak şehirler

Türkiye’nin dört bir yanında gayrimenkul yatırımı hız kesmeden devam ediyor. Yatırımlar öncelikli olarak büyükşehirlerdeki mülklere yapılmaktadır. Muğla Marmaris’te yatırım yapmak isteyenler gözdeleri arasında yer alıyor. Ülke genelinde konut stokları erirken Marmaris’te ise satılık konut fiyatlarında düşüş yaşanmıyor. Buna rağmen yine de konut satışları devam ediyor.

Kadirli’nin haberine göre,  yerli turist ve yabancı turist etkisi ile artık yenilenme sürecine giren birçok küçük şehir büyük değişimler göstererek değer kazanıyor. Bu da değerlenme de gayrimenkul yatırımlarına yansıyor.  
Şehir geliştikçe nüfusu da artış göstermektedir. Eğitim alanındaki gelişim, sanayi gücü ve turizminde öncelikli olarak dikkate alındığı illerde yapacağınız yatırımlar mutlaka kazandıracaktır.Gayrimenkul yatırımı için geleceği olan illeri aşağıda liste halinde görebilirsiniz.

Yatırımınızı Gelecekte Büyük Kara Çevirebilecek Şehirler Listesi

1.    Antalya: Turizm gücü ile bilinen bu güzel şehrin...