03 / 05 / 2024

Türkiyede büyüyen şirket

Türkiyede büyüyen şirket

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), büyüme hızına yetişilemeyen 100 şirketi belirledi. Listenin ilk sırasını yüzde 4473 büyüyen Ares Tersanecilik aldı.

Binalarda her katta büyüyen balkon yapılır mı? İşte örneği! 

Depreme dayanıklı binalar ve yönetmeliğe uygun olmayan binaların görselleri sosyal medyada sık sık paylaşılıyor. Her katta balkonları büyüyen binaya yorum yağdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Aylarca zamlanan mutfak tüplerine büyük indirim geldi: Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları duyurdu

Türkiye'de son dönemlerde sürekli zamlanan tüpe bu kez de indirim geldi. Mutfak tüpü ihtiyacını karşılayan önemli firmalar yaptıkları %10'luk büyük indirimle tüketicilerin yüzünü güldürdü. Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi önde gelen gaz tedarikçileri fiyatları güncelledi. İşte indirimli fiyatları...

OECD'nin en hızlı büyüyen ikinci ülkesi Türkiye oldu!

Yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8'lik büyüme kaydeden Türkiye, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde en yüksek oranda büyüyen ikinci, G20 ülkeleri arasında ise üçüncü ülke olma başarısını gösterdi.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bakan Nebati: Ülkemiz yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından, TÜİK tarafından açıklanan birinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

Akaryakıt krizi büyüyor! Satışlara kısıtlama geldi!

Fransa'da yaşanan rafinerilerdeki grevler sebebiyle akaryakıt krizi büyümeye devam ediyor. Benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, zaman zaman yaralanmayla sonuçlanan kavgalar da çıkıyor.

Mutfak tüpüne zam mı geldi? Büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz  21 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne geçtiğimiz günlerde zam uygulandı. Zammın ardından birçok vatandaş mutfak tüpü fiyatlarına yeniden bir zam gelip gelmediğini araştırıyor. Peki, Mutfak tüpüne zam geldi mi? Ev tüpü büyük tüp fiyatları kaç TL? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Getir'e ŞOK'tan kötü haber! Bölge karışınca frene basıldı

Girişimci iş insanı Nazım Salur tarafından 2015 yılında kurularak kısa zamanda kurye sektöründe büyüyen ve yatırımlarını yurt dışına taşıyan Getir'e ŞOK'tan kötü haber geldi.

IMF Türkiye büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye ekonomisi için 2021 yılının büyüme beklentisini yüzde 5.8'e düşürdü.

Türkiyede büyüyen şirket Haberi

Türkiyede büyüyen şirket

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini” belirledi. 2012’den 2015’e üç yıllık büyüme hızları değerlendirilerek oluşturulan en hızlı 100 şirketi listesinin başında yüzde 4472.9 büyüyen Ares Tersanecilik yer alırken; listede bulunan şirketlerin üç yıllık ortalama büyüme hızı da yüzde 438.1 oldu. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bu firmalarda israf sıfır. Kayserili olunca sıfır israf çok hoşuma gidiyor” dedi. TOBB öncülüğünde ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde yapılan yarışmanın ödül töreninde konuşan Hisarcıklıoğlu, rakamlarla Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini anlattı.



Bu şirketlerin ortalama büyümesinin yüzde 438 olmasını “müthiş” olarak değerlendiren Hisarcıklıoğlu, “Çünkü Türkiye’deki milli gelir artışının 12 kat üzerinde bir performans gösterdiler. Çalışan başı üretimlerini, yani verimliliklerini ise ortalama yüzde 176 artırdılar. 2015 yılında...