04 / 05 / 2024

türkiyede hangi bölgeye yatırım yapılmalı

türkiyede hangi bölgeye yatırım yapılmalı

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Cityscape Global 2015 Dubai Fuarı’nda Türk firma temsilcileri ve projelerine üst düzeyde ilgi olmasının sektör temsilcilerinin hedeflerini yükselttiğini söyledi.

MTA Türkiye'nin diri fay hattı haritası güncellendi! Risk haritasında hangi bölgeler var?

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de yurt genelinde sarsıntılar sürüyor. Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler ile ilgili olarak MTA Jeoloji Etütleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda deprem bölgesinde yürütülen arazi çalışmaları yer aldı.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

4 bin TL altı alınabilecek telefonlar! Düşük bütçeyle hangi telefonlar alınabilir? 24 Haziran 2023 fiyat listesi!

Düşük bir bütçeyle telefon almayı düşünenler için birçok seçenek bulunmaktadır. İşte 4 bin TL altında alınabilecek bazı telefon modelleri..

Akaryakıt fiyatları hangi ilde ne kadar? Benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç lira oldu? Sürücüler dikkat!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin litre fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları hangi ilde ne kadar? İşte Opet, PO, Total, BP, Shell 16 Mayıs 2023 fiyat listesi

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika açıklaması! İstanbul'da bu bölgeye dikkat! Riskli yerleri peş peş sıraladı...

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika fiyatlarını duyan inanamadı! Shell, BP, PO 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem yaşanıyor. Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını duyan inanamıyor. İşte en güncel Opet, BP, Petrol Ofisi, Total, Shell 5 Kasım 2022 fiyat listesi....

türkiyede hangi bölgeye yatırım yapılmalı Haberi

türkiyede hangi bölgeye yatırım yapılmalı

Efe Bezci, Cityscape fuarı ile ilgili izlenimlerini aktarırken, fuarda 61 Türk firmasının ülkemizi başarıyla temsil ettiğini ifade etti.


BESA Grup olarak yurt dışındaki fuarları yakından takip ettiklerini anımsatan Bezci, şunları söyledi:

“Uluslararası alanda başarı kazanmak isteyen firmaların mutlaka bu fuarları yakından takip etmesi, gidip yerinde incelemesi gerekiyor. Çünkü sektörel yenilikler ancak bu şekilde takip edilebilir. Katıldığımız her fuarda yabancıların Türk inşaat sektörü temsilcilerine ve projelere büyük ilgisi olduğunu gözlemliyoruz. Bu ilgi doğal olarak sektör temsilcilerinin hedeflerinin daha da yükselmesine yol açıyor. Biz de fuar sonrası yurt genelinde yapacağımız projelerde çıtayı yükselttik. Kurduğumuz temaslar sonrası hem projelerimiz hem de müşteri çeşitliliğimiz dünden çok daha iyi olacak.”


Efe Bezci, şu an Dubai’de tüm otellerin dolu, şehrin her zamankinden daha canlı olduğunun altını çizerek, “Türkiye’de...