30 / 04 / 2024

türkiyede ilk akıllı stad

türkiyede ilk akıllı stad

Sadece bir spor stadyumu değil, aynı zamanda şehrin sosyal hayatına değer katacak, konserler ve kültürel etkinliklerle İstanbulluların buluşma noktasına dönüşecek olan Beşiktaş Vodafone Arena için logo seçimi taraftara bırakıldı...

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Türkiye ekonomisi 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüdü! TÜİK rakamları tek tek açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamı açıklandı. Peki Türkiye ilk çeyrekte yüzde kaç büyüdü? İşte o rakamlar...

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

Türkiye ilk milli sondajında tarihindeki en büyük doğal gaz keşfini yaptı!

Türkiye, Karadeniz'de gerçekleştirdiği ilk milli sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz keşfetti.

Türkiye İhracat Merkezi ilk yurt dışı ofisini KKTC’de açtı!

TİM ilk yurt dışı ofisini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açtı. KTSO Başkanı Candan Avunduk, TİM’in, KKTC ihracatının artırılması açısından da büyük bir milat ve şans olacağını düşünüyoruz” dedi...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinde çalışmalar bu sabah başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar bu sabah başladı...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

Sabuncubeli Tüneli'nin yüzde 91'i tamam!

İzmir'in 35 projelerinden biri olan İzmir-Manisa arasında yapımın süren Sabuncubeli Tüneli’nde çalışmalar bitme aşamasına geldi. Yüzde 91'i tamamlanan tünelde ilk ışık 8 Eylül 2017’yi 9 Eylül 2017’ye bağlayan gece görülecek.

TÜGEM ilk sempozyumunu gerçekleştirdi!

TÜGEM , “Emlakçının geleceği e-danışman” konulu birinci sempozyumunu gayrimenkul profesyonellerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Kocaeli SEKA Kağıt Müzesi açıldı!

SEKA Kağıt Fabrikası, ilk kurulduğu günden tam 80 yıl sonra bu kez Türkiye’nin hafızası niteliğinde SEKA Kağıt Müzesi olarak kapılarını yeniden açtı

türkiyede ilk akıllı stad Haberi

türkiyede ilk akıllı stad

Sadece bir spor stadyumu değil, aynı zamanda şehrin sosyal hayatına değer katacak, konserler ve kültürel etkinliklerle İstanbulluların buluşma noktasına dönüşecek olan Beşiktaş Vodafone Arena için logo seçimi taraftara bırakıldı.

BEŞİKTAŞ İnönü Stadı′nın yıkılmasının ardından yeniden yapılacak olan Vodafone Arena Stadı için logo seçimi taraftara bırakıldı. Yapılan anlaşma gereği 15 yıllığına Beşiktaş’ın stat isim hakkına sahip olan Vodafone Türkiye, kurduğu internet sitesiyle siyah - beyazlı taraftarlara logo seçimi hakkı tanıyor. 2 farklı logo tercihi sunan Vodafone Türkiye internet sitesinde taraftarlar, 2 logodan biri için tercih yapabiliyor. Konuyla ilgili açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"27 Kasım, İstanbul – Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında imzalanan 145 milyon dolarlık ve 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla çalışmalarına başlanan Vodafone Arena’da geri...