30 / 04 / 2024

türkiyede tatil anlayışı nasıl

türkiyede tatil anlayışı nasıl

Tur Operatörleri Platformu, otel işletmecilerine, Osmanlı sarayı, köy evi, otağ gibi özel temalara yer vermelerini önerdi. Cem Polatoğlu, Türkiye'de tatil denildiğinde beş yıldızlı, "her şey dahil" konsepte sahip oteller akla geldiğini söyledi...

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Yeni nesil tatil anlayışı bölge halkını kalkındırdı! Bungalov bu senenin trendi!

Türkiye’de bacasız sanayisi her geçen yıl yükseliyor.  Son dönemde popülerliğini koruyan bungalov ve tiny house konaklama modellerinin ise bölgesel turizm ekonominin güçlenmesinde itici güç haline geldi. İşte detaylar..

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya,doğa ve tatil cenneti olan Antalya’da sizleri bekliyor. İster ailenizle harika bir tatil yaşayın, isterseniz de yatırım olarak devre mülk sahibi olun. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı!

Ege’nin derin mavisini, Alaçatı evlerinin naif dokusunu, şıklıkla bütünleşen eğlence ve tatil anlayışını Alkoçlar “misafirperverliği’ ile sunan “Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel” kapılarını açtı!

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açılışa hazırlanıyor!

Ege’nin derin mavisini, Alaçatı evlerinin naif dokusunu, şıklıkla bütünleşen eğlence ve tatil anlayışını Alkoçlar “misafirperverliği’ ile sunan “Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel” kapılarını açıyor.

Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Klasik ‘deniz, kum, güneş’ tatil anlayışından sıyrılıp ailenin tüm fertlerine seslenen yaklaşımın öncüsü Sah Inn Paradise Tatil Köyü’nün açtığı yol hızla genişliyor.Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısı yüzde 13 arttı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Temmuz ayı, turizm verilerine göre yabancı ziyaretçi sayısında 13,52’lik bir artış ile yüzlerimizi güldürdü. Türkiye tatil planı yapan turistlerin ajandasının ilk sırasında yer almayı başardı dedi...

türkiyede tatil anlayışı nasıl Haberi

türkiyede tatil anlayışı nasıl

Tur Operatörleri Platformu, otel işletmecilerine, Osmanlı sarayı, köy evi, otağ gibi özel temalara yer vermelerini önerdi. Platform sözcüsü Cem Polatoğlu, AA muhabirine, Türkiye'de tatil denildiğinde beş yıldızlı, "her şey dahil" konsepte sahip oteller akla geldiğini söyledi. 


Bu tarz otellerin artık klasikleşmiş tatil anlayışı sunduğunu savunan Polatoğlu, "Bu otellerin mimari yapıları bile birbirine benzer hale geldi. Buralarda sunulan hizmetlerin çeşitleri, yapılan etkinliklerin şekli ve saati bile neredeyse aynı oldu" dedi. 


Polatoğlu, "her şey dahil" uygulamasının turizmcilere maddi yük getirdiğini, çevresindeki esnafa da zarar verdiğini belirterek, tematik otellerle tatil anlayışına farklılık getirilmesi gerektiğini ifade etti. 


Yurt dışında birçok örneği olan buz, kale, saray, tren otel gibi uygulamaların Türkiye'de sınırlı kaldığını anlatan Polatoğlu, "Bu tarz otellerin bazı örnekleri Türkiye'de de mevcut. Antalya'da ağaç ev, Kapadokya'da...