27 / 04 / 2024

türkiyedeki emlak firmaları

türkiyedeki emlak firmaları

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Azerbaycan’da Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak. 7-19 Aralık 2015’de gerçekleştirilecek Recexpo Fuarı, sektörde birçok ilkleri barındırıyor…

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına FBI dahil oldu!

ABD’de 300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen Türk emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına Amerikan Federal Soruşturma Bürosu da dahil oldu. 

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

Kayıt dışı emlakçılara 54.5 milyon TL ceza kesildi! Ticaret Bakanlığından son dakika açıklaması!

Ticaret Bakanlığı tarafından, emlak sektöründe kayıt dışı manipülatif ve manipülasyon amaçlı ilan paylaşan 545 kişiye 54 milyon 500 bin TL ceza kesildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi Sarıyer'de Elmas Aycan tarafından kuruldu.

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Golden Tıme Emlak Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Elmas Aycan tarafından kuruldu.

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

türkiyedeki emlak firmaları Haberi

türkiyedeki emlak firmaları

5 farklı ülkede 20’nin üzerinde fuar gerçekleştiren uluslararası fuar organizasyonu Elanexpo, yeni dev bir organizasyona imza atıyor… Elanexpo tarafından  17-19 Aralık 2015 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de  Azerbaijan İnternational Real Estate&Investment Exhibition (RECEXPO) Fuarı gerçekleştirilecek.

Recexpo,  Azerbaycan’da sektöründeki ilk profesyonel fuar olma özelliğini taşıyor. Yine ilk kez Bakü Expo Center’da gerçekleştirilecek bir gayrimenkul ve yatırım fuarı olacak. Recexpo, inşaat sektörünün (ulusal ve uluslararası)  devlerini, marka projeleri ve seçkin gayrimenkul firmalarının yatırımlarını Azerbaycan’da tanıtmak için büyük bir platform oluşturacak… Fuarın Türkiye çalışmaları ise her yıl farklı sektörlerde pek çok firmanın uluslararası katılımını organize eden ( Elanexpo’nun çözüm ortağı olan) Atılım Fuarcılık tarafından yürütülecek…

Avrupa, Ortadoğu, Körfez ve Kafkas ülkelerinin marka projelerinin Azerbaycan’daki alıcılarla buluşmasını sağlayacak bu ilk profesyonel platformda yer almak (doğru yerde-doğru...