07 / 05 / 2024

Türkiyedeki futbol stadyumları listesi

Türkiyedeki futbol stadyumları listesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesi çerçevesinde yapımına hızla devam edilen 26 yeni stat, ülke sporunun çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. işte Türkiye'ye çağ atlatacak stadyumlarda son durum...

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Süper Lig'de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni sezon öncesi takımların harcama limitlerini açıkladı.  TFF'nin açıkladığı tabloda yüksek harcama limiti Galatasaray'ın oldu. İkinci sırada ise Fenerbahçe var. İşte detaylar...

Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarını açıkladı. İşte detaylar!

Maçkolik’in halka arzıyla, Türkiye sermaye piyasalarında bir ilk yaşanacak!

Dünyadaki tüm futbol ve basketbol spor dallarıyla ilgili güncel gelişme ve haberleri takip eden ve iddia sonuçlarını da yayınlayan internet sitesi Maçkolik halka arz oluyor. Maçkolik’in halka arzıyla birlikte bir ilk yaşanacak.

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı davasında son durum!

Maltepe'de 19 Ekim'de otomobilinde beklerken motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müteahhit Aytekin Meral olayının azmettiricisi olarak hakkında soruşturma başlatılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Metehan Berktaş, ek ifade verdi.

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Türkiyedeki futbol stadyumları listesi Haberi

Türkiyedeki futbol stadyumları listesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesi çerçevesinde yapımına hızla devam edilen 26 yeni stat, ülke sporunun çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Bakanlığın yoğun ve titiz  çalışmaları neticesinde Türkiye'nin dört bir yanında inşa edilen statların bir çoğunda büyük ilerlemeler kaydedilirken,  projelerin yakın zamanda hizmete girmesi planlanıyor. 


İŞTE STATLARDA SON DURUM...


ADANA STADYUMU

(33 bin seyirci kapasiteli)  - Yapımı  %5 seviyesinde devam ediyor. 

102 dönüm arazı üzerinde kuruluyor. Proje aşamasında. 33 bin seyirci kapasiteli. Tribün altları spor salonu olarak değerlendirilecek.




ANKARA STADYUMU

(41 bin 923 bin seyirci kapasiteli) - İmar çalışmaları devam ediyor.



ANTALYA STADYUMU

(33 bin seyirci kapasiteli) - Yapımı %70 seviyesinde devam ediyor.



AFYON STADYUMU

(15 bin seyirci kapasiteli) - Yapımı %99 seviyesinde devam ediyor.



BATMAN STADYUMU

(15 bin seyirci kapasiteli) - Yapımı %5 seviyesinde devam ediyor.



BURSA’NIN TİMSAH...