30 / 04 / 2024

Türkiyedeki işyerlerinin yüzde 80i İstanbulda

Türkiyedeki işyerlerinin yüzde 80i İstanbulda

İstanbul’daki A sınıfı ofis pazarı 5 yılda yüzde78 büyüdü. JLL Türkiye Ülke Müdürü Avi Alkaş’a göre İstanbul, 3,8 milyon metrekarelik kiralanabilir ofis alanına sahip.

İşçilerin yüzde 53.3'ü kiracı: Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor!

Şehir Plancısı Yusuf Ekici, sağlıklı konut hakkı için konutun rant aracı olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekti. Konuta erişim sorunu gittikçe büyürken, işçilerin yüzde 53.3'ünün kiracı olduğu belirtildi. 

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Renault'tan yeni kampanya! 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı!

Renault kasım ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı sağlanacak.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Migros'ta resmen başladı: Meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirim! Yetişen dolabını dolduracak!

Migros haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirimle satışa sunulacak. Kampanyaya 167 adet ürün dahil edildi.

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Memurlara ve memur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti! Hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Bakan Işıkhan zam oranı için yüzde 50'yi işaret etti. İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri..

Renault SUV'dan Ekim kampanyası! 100 bin TL'ye varan takas desteği veya yüzde 1,69 faiz fırsatı!

Renault Ekim ayı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 100 bin TL'ye varan takas desteği veya yüzde 1,69 faiz fırsatı sağlanacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) Haziran ayında 2023 yılı için yüzde 2,7 şeklinde açıkladığı küresel ekonomide büyüme tahminini 3 şeklinde revize ederken, Türk ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 3,6’dan 4,3'e çıkarttı.

İğneden ipliğe her ürüne yüzde 60 indirim geldi! Görenler gözlerine inanamadı! İndirimler ne kadar sürecek?

Ziraat Bankası, GoldMaster Home ile iş birliği kapsamında bir kampanya düzenleyerek tüm ürünlere yüzde 60 indirim uyguladığını duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

İşletmelerin yüzde 99,8’ini oluşturan KOBİ’ler banka kredilerinin dörtte birini alabiliyor!

Ülke ekonomisinin omurgasını oluşturan KOBİ’lerin, ülkedeki tüm işletmelerin sayıca yüzde 99,8’ini oluşturmasına rağmen, bankacılık sektörü toplam kredilerinden ancak yüzde 27,7’lik bir pay aldığı belirtildi.

Memur ve memur emeklileri için zam teklifi açıklandı! 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklileri için 2024-2025 için zam teklifini resmen duyurdu. Kamu İşveren Heyeti'nden 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam teklifi geldi. İşte ayrıntılar...

Türkiyedeki işyerlerinin yüzde 80i İstanbulda Haberi

Türkiyedeki işyerlerinin yüzde 80i İstanbulda

İstanbul’daki A sınıfı ofis pazarı son 5 yılda yüzde 78 artış gösterdi. JLL Türkiye Ülke Müdürü Avi Alkaş’a göre  ülkedeki ofis arzının yüzde 80’ini sağlayan İstanbul, 3,8 milyon metrekarelik kiralanabilir ofis alanına sahip: “2017 itibarıyla yaklaşık yüzde 70’lik bir büyüme ile 6,5 milyon metrekareye ulaşacak.”


Teknoloji ve bilişim alanındaki değişim, ofis binalarının kabuk değiştirmesine neden oldu. Artık şirketler çalışan memnuniyeti ve verimliliğini artıracak ofisler kiralamak istiyor. Sosyal alanlar, ofis alanlarının verimli kullanılabilmesi ve ofisin raylı ulaşım sistemlerine yakınlığı şirketler için önemini artırırken, iş sağlığı ve güvenliği kriterlerine uygunluk, binanın iyi bir firma tarafından yüksek standartlarda ve şeffaf bir şekilde yönetilmesi ve binanın çevreye duyarlı olması önem kazanmaya başladı. Bu sebeple Levent ile Maslak arasındaki merkezî iş alanının yanı sıra, Kağıthane,...