29 / 04 / 2024

türkiyedeki stat işaatları

türkiyedeki stat işaatları

Son yıllarda birçok yeni stat Türkiye'ye kazandırılırken bu furyanın son halkası Vodafone Arena oldu. Beşiktaş'ın stadının açılmasının ardından gözler yapımı devam eden diğer statlara çevrildi. İşte yapımında sona gelinen 11 stat:

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,2'ye geriledi! Ocak 2014'ten bu yana en düşük oran!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de işsizlik oranı, Ağustos yaında bir önceki aya göre 0,2 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,2'ye geriledi. Söz konusu bu oran, 2014 yılının Ocak ayından bu yana en düşük işsizlik oranı şeklinde kayıtlara geçti.

Kiralar 5 yılda yüzde 900'e yakın arttı: Tüketici Birliği çözüm önerilerini paylaştı! Ev sahiplerine yüksek vergi...

Kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artışlar, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları resmen kriz haline getirdi. Tüketici Birliği Federasyonu çözüm önerilerini sıraladı. İşte ayrıntılar...

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Boş ofislerin, konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclisine yetki!

Atıl durumdaki boş ofisler konuta dönüştürülecek. Bu kapsamda toplam konut oranı en fazla yüzde 50 olabilecek şekilde konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı getirildi.

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın! 

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

Türkiye'de işsizlik oranı yükseliyor! İşsizlik şubatta 0,2 puana arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayına yönelik iş gücü istatistik verilerini açıkladı. Türkiye'de işsizlik oranı şubatta 0,2 arttı. İşte detaylar...

Aman dikkat Tüketiciler Birliği uyardı! Bunu yapan görürseniz CİMER'e şikayet edin

Türkiye'yi sarsan depremin akabinde yaralar sarılmaya çalışılırken bu durumu farklı kullananlar da var. Bazı sigorta şirketleri sanki yasalmış gibi göstererek,  deprem riskini bahane ederek kasko yapmaktan kaçınıyorlar. Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin önemli bilgiler açıklayarak uyardı.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Az önce duyuruldu! Türkiye’deki işsiz sayısı kaç kişi oldu?

Kasım ayına ait işsizlik verileri açıklandı. TÜİK, kasım ayına ilişkin işsizlik verilerini duyurdu. Peki buna göre Türkiye’de işsizlik kasım ayında ne kadar oldu?

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

türkiyedeki stat işaatları Haberi

türkiyedeki stat işaatları

Son yıllarda birçok yeni stat Türkiye'ye kazandırılırken bu furyanın son halkası Vodafone Arena oldu. Beşiktaş'ın stadının açılmasının ardından gözler yapımı devam eden diğer statlara çevrildi. İşte yapımında sona gelinen 11 stat:


1) Adana  Stadyumu: Yapımı yüzde 45 seviyesinde olan stadın betonarme imalatları yüzde 90 seviyesinde tamamlandı. Çatının çelik imalatında ise çalışmalar yüzde 5 seviyesinde devam ediyor.



Yeni sezona yetiştirilmesi için  gerekli çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.



2) Batman Stadyumu: Yapımı  yüzde 50 seviyesinde olan stadın betonarme imalatlarında son aşamaya gelindi. 



Batman stadının yeni sezona yetiştirilmesi için  gerekli çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.


3) Diyarbakır Stadyumu: Yapımı yüzde 45 seviyesinde olan stadın betonarme imalatları ise yüzde 75  seviyesinde devam ediyor.  


Çatı montajında da önemli aşamaların kaydedildiği stadın yeni sezona yetiştirilmesi için...