14 / 05 / 2024

türkiyenin arnavutlukta inşa ettiği hastane açıldı mı

türkiyenin arnavutlukta inşa ettiği hastane açıldı mı

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

Özbekistan’ın simge projesini Türk şirket inşa edecek!

Özbekistan'ın simge projeleri arasında yer alan tema park projesi Outdoor Factory tarafından inşa edilecek.

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Türk firmaları inşa halindeki otelleri yakın takibe aldı!

Dubai’ye çıkarma yapan 73 Türk firması, Expo 2020’ye hazırlanan inşa durumundaki otel ve restoranları yakın takibe aldı. 

Geleceğin Türkiye'sini inşa ediyoruz!

T. C. Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Geleceğin şehrini inşa ediyoruz.  Kura ve anahtar teslim törenleriyle milletimizin sevincine ortak oluyoruz.” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karakas'a türk camisi inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ağırladı. Erdoğan görüş sonrası Karakas'a türk camisi inşa edeceklerini duyurdu.

Sinpaş Sancak Tül fabrikası arazisinde karma projesi inşa edecek!

Sefaköy'de yer alan Sancak Tül fabrikasını satın alan Sinpaş, Sefaköy Sancak Tül fabrikası arazisinde karma projesi inşa edecek.

Zigana Dağı'na Avrupa'nın en uzun karayolu tüneli inşa ediliyor!

Tarihi İpek Yolu üzerindeki Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki Zigana Dağı'na yeni tünel inşa edildi. Tünel ile 30 yıl önceki 6 saatlik mesafe 40 dakikada alınacak.

Norveç'te dünyanın ilk gemi tüneli inşa edilecek!

Norveç'te dünyanın ilk tam donanımlı gemi tüneli inşa edilecek. 4 yılda tamamlanacak projenin çalışmaları ise 2018 yılında başlayacak.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağaçlar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünelinin inşaatı için Maçka Parkı’nın bir bölümünden geçecek hattın imar planı değiştirildi. Peki, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağalar kesilecek mi?

Pendik'e geri dönüşüm ayrıştırma tesisi inşa ediliyor!

Çevreye ve ekonomiye yararlı projeleri sürdüren Pendik Belediyesi, Türkiye’de ilk defa saatte 8 ton ayrıştırmalı tam otomatik “Geri Dönüşüm Ayrıştırma Tesisi”ni inşa ediyor.

Türkiye'deki Suriyeli çocuklara okul inşa edilecek!

Dünya Bankası (DB), Avrupa Birliği (AB), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve KfW, 150 milyon euro finansmanla Türkiye'deki Suriyeli çocuklara yönelik okullar inşa edilmesi için proje başlattı.

türkiyenin arnavutlukta inşa ettiği hastane açıldı mı Haberi

türkiyenin arnavutlukta inşa ettiği hastane açıldı mı

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın, 6 Ocak tarihinde Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözünü verdiği, Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle hizmete açılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı ile katılım göstereceği açılışa Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Arnavutluk Sağlık ve Sosyal Koruma Bakanı Ogerta Manastirliu da katılım sağlayacak.

Diğer bir taraftan Arnavutluk Başbakanı Rama, açılacak hastanenin dron görüntülerinin de bulunduğu videoyu, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

İnşaatı kısa sürede tamamlanan hastanenin şantiyesi 22 Ocak tarihinde kurulmuş, Rama yaptığı açıklamada burada toplamda 3 vardiyada bin 200 işçinin çalışacağını dile getirmişti.

Türkiye Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve Arnavutluk'un Ankara Büyükelçisi Kastriot Robo arasında 2 Şubat 2021 tarihinde imzalanan anlaşmaya göre, Türkiye, Arnavutluk'a...