02 / 05 / 2024

türkiyenin en yoğun havalimanı

türkiyenin en yoğun havalimanı

ICF tarafından işletilen Antalya Havalimanı Türkiye'de ikinci, Avrupa’da 14'üncü, dünyada ise 56'ncı en yoğun havalimanı olarak faaliyet gösteriyor.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de elektrikli otomobile yoğun talep! Satışlar yüzde 862,8 arttı!

Türkiye'de son dönemde elektrikli otomobiller yoğun talep görüyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinin (ODMD) derlediği verilere göre 9 ayda 39 bin elektrikli otomobil satıldı.

Migros'ta ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü!

Migros’un ekim ayına özel düzenlediği yeni indirim kampanyası açıklandı. Bu doğrultuda, ultra yoğun çamaşır suyu 78,50 TL’ye, süzme peynir 52,50 TL’ye, kırmızı mercimek 32,50 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

ŞOK’ta yeni indirim furyası! Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’a bugün yeni indirimler geliyor. Buna göre, Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü. İşte 13 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

En çok nerede deprem oluyor?

Doğal afetler arasında depremler, dünyanın çeşitli bölgelerinde yıkıcı etkileriyle karşımıza çıkıyor. Son araştırmalara göre, depremlerin en yoğun ve tehlikeli olarak yaşandığı bölgeler belirlendi.

ŞOK Market'te 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

türkiyenin en yoğun havalimanı Haberi

türkiyenin en yoğun havalimanı

Geçen yıl iç ve dış hatlarda 29 milyon yolcuyu misafir eden Antalya Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun ikinci havalimanı konumunda.


Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden Antalya'da, Fraport-IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği (ICF) tarafından işletilen Antalya Havalimanı, kente gelen turistlerin büyük bölümünü ağırlıyor.


2011 yılında "10-25 milyon yolcu" kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Havalimanı" ödülünü alan havalimanı, bu yıl da "25 milyon ve üzeri yolcu" kategorisinde finale kaldı.


2014 yılında 29 milyon yolcu ağırladı


ICF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel, Antalya Havalimanı'ndaki iç, dış ve CIP terminallerinin 180 bin metrekare kapalı alanı bulunduğunu, saatlik yolcu kapasitelerinin 11 bin kişi olduğu söyledi.


Yıllık 37 milyon yolcu kapasiteleri bulunduğunu bildiren Döngel, 28'i köprü olmak üzere 98 uçak park pozisyonuna sahip olduklarını belirtti.


"2014 yılında 49 bin iç...