05 / 05 / 2024

Türkiyenin tarım parselleri

Türkiyenin tarım parselleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gıda ve tüketici sağlığı ile ilgili olarak uygulanan bütün prosedürlerin tamamı AB standartlarındadır. İlerisi var, gerisi yok" dedi.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Tarım Kredi Market'ten 1 kg tereyağında dev indirim: 185 TL'ye düştü

Tarım Kredi Market, tereyağı fiyatlarında büyük bir indirime gitti. Artık 1 kilo tereyağı daha uygun bir fiyata alınabilecek. Tereyağı indirimi hakkında merak edilen tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

Tarım Kredi'nin 26 Eylül tarihli indirimleri sepet dolduracak: Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, Süt 20 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda, Sucuk 49 TL'ye, Çay 94 TL'ye, süt 20 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde bu senenin sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağına ilişkin açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım Kredi Market'ten büyük indirim! Yoğurt 33 TL'ye, Pirzola 83 TL'ye, ayran 4 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda, Yoğurt 33 TL'ye, Pirzola 83 TL'ye, ayran 4 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

El Nino Tarım Üretimini Tehdit Ediyor! Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak?

El Nino, tarım ürünlerinin hasadında ve gıda fiyatlarında büyük bir tehdit oluşturuyor. Yerel hava durumu üzerindeki etkisinin Türkiye'ye de ulaşması bekleniyor. Bu durum, şimdiden tarım üretimi ve hasadında büyük tehdit oluşturuyor. İşte El Nino hakkındaki tüm detaylar…

Tarım Kredi Market yeni kataloğunu yayımladı! Süzme peynir 49 TL'ye, fileto beyaz et 88 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. bu klapsamda, süzme peynir 49 TL'ye, fileto beyaz et 88 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi.

Türkiyenin tarım parselleri Haberi

Türkiyenin tarım parselleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gıda ve tüketici sağlığı ile ilgili olarak uygulanan bütün prosedürlerin tamamı AB standartlarındadır. İlerisi var, gerisi yok" dedi. 


Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi'nde gerçekleşen Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Arazi Parsel Tanımlama Sistemi (Land Parcel Identification System - LPIS) Sayısallaştırılması Projesi"nin hava fotoğrafı çekimi aşamasının başlatılması açılış töreninde konuşan Eker, güvenilir bir veri tabanı olmadan plan yapılamayacağını ve doğru politika üretilemeyeceğini ifade etti. 


Eker, doğru politika geliştirilemediğinde verimli üretim yapılamayacağını ve rekabetçi olunamayacağını dile getirerek, bilgi ve teknolojiyi en üst derecede kullanan bakanlıklar arasında olduklarını söyledi. 


Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi'ni hayata geçirdiklerini hatırlatan Eker, Türkiye'nin 32 milyon 500 bin tarım parselini tespit ettiklerini kaydetti. 


Bugün başlattıkları proje ile...