05 / 05 / 2024

Türkiyeye 100 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor

Türkiyeye 100 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor

Bombardier, Türkiye'ye yatırım yapmakta kararlı. Bölge Başkanı Dieter John, "Siyasi durum ne olursa olsun Türkiye'de yatırımı sürdüreceğiz. TCDD'nin ihalesini alırsak 100 milyon euro yatırım planlıyoruz" dedi.

Ticaret Bakanlığı'ndan emlak sektöründeki fahiş fiyatlara 100 milyon TL ceza!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı, emlak sektörüne yönelik olarak yaptığı denetimlerde toplam 1.338 işletmeye yaklaşık olarak 100 milyon Türk Lirası idari para cezası uyguladı. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından verilen o cezalar...

Tokyo'da konut fiyatları ilk defa 100 milyon yeni aştı

Japonya'nın başkenti Tokyo'da konut rakamları ortalama olarak geçen sene ilk defa 100 milyon yen (677 bin dolar) seviyesini aştığı belirtildi. 

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

100 milyon adet madeni 5 lira tedavülde! Peki kağıt paranın yerini alır mı?

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı dolayısı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından basılan 100 milyon adet hatıra madeni 5 Türk Lirası'nın piyasadaki yerini aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

5 TL madeni para piyasaya sürüldü! Bir defaya mahsus 100 milyon adet basıldı!

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak basılacak olan madeni 5 Türk Lirası ile ilgili tüm detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bir defaya mahsus 100 milyon adet basılacak. 

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

100 milyon dolar şak diye cebe indi!

Türkiye'nin en önemli ihracat kalemlerinden Karadenizin su ürünleri yine yanıltmadı. Karadeniz'in su ürünleri ihracatı yılın ilk yarısında 100 milyon dolara yaklaştı.

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Akfen GYO'nun kira geliri ilk 8 ayda 100 milyon TL'yi aştı!

Akfen GYO Ağustos 2021'de 23.8 milyon TL kira geliri elde etti. Böylece şirketin 2021'in ilk 8 ayında elde ettiği kira geliri 100 milyon TL'yi aştı.

MASAK, 100 milyon TL'lik kripto paraya bloke koydu!

Mali Suçları Araştırma Kurulu tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde toplamda 100 milyon TL'lik kripto para hesabına bloke koydu.

Smart Trade Coin dolandırıcılığı: 200 bin kişiden 100 milyon dolar aldılar!

Smart Trade Coin Türkiye'de faaliyette bulunuyordu. Kenan Şeranoğlu’nun başında yer aldığı kurumun, 'saadet zinciri' vaadiyle üyelerinden 100 milyon dolarlık para topladığı ileri sürülmüştü.

Türkiyeye 100 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor Haberi

Türkiyeye 100 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor

Kanadalı raylı sistemler ve uçak üreticisi Bombardier şirketinin, Türkiye’deki raylı sistem yatırımlarına yönelik ısrarı sürüyor. TCDD’nin 2016 yılı ilk çeyreğinde çıkmayı planladığı 80 adetlik hızlı tren seti ihalesine hazırlanan Bombardier’in, Doğu Avrupa ve Ortadoğu Bölge Başkanı Dieter John, Türkiye’ye demiryolu alanında stratejik açıdan yaklaştıklarını belirten John, ihaleyi kazanmaları halinde yerli ortakla birlikte 100 milyon Euro yatırım yapmayı öngördüklerini söyledi. 


Bir yılı aşkın süredir TCDD’nin 80 adet hızlı tren seti ihalesine hazırlanan Bombardier, bu kapsamda yüzde 50 yerlilik oranı şartını yerine getirebilmek için Mart ayında bir Türk şirketiyle anlaşma imzalamıştı. Aysel Yücel imzasıyla 16 Mart tarihli DÜNYA’da yayınlanan haberde ise Bombardier’in hızlı tren satış başkanı Furio Rossi, Türkiye’yi demiryolu konusunda üretim üssü haline getirmek istediklerini bildirmişti. 


İhale tarihi yaklaştıkça Türkiye’deki temaslarını artıran...