02 / 05 / 2024

Türkkonut Çalışanları Eryaman imar durumu

Türkkonut Çalışanları Eryaman imar durumu

Eryaman Toplu Konut Alanı içerisinde Toplu Konut İdaresi adına, S.S. Türkkonut Çalışanları Konut Yapı Kooperatifi adına, kayıtlı bulunan 46512 ada 1 parselin kooperatifler arası mülkiyet sorun yaratması sebebiyle imar planı değişikliğine gidiliyor...

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu zam oranı hiç kimseyi memnun etmeyecek

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Uzmanlar özel sektör çalışanlarına yapılacak zamla ilgili tahminlerini açıklayarak oran paylaştı.

Özel sektör çalışanları merakla bekliyor! Ara zam oranı netleşiyor

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Özel sektör çalışanlarına da zam detayları da belli oluyor. Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran tahmini yaptı. İşte tüm detaylar...

Özel sektör maaş zammında son dakika rakamı! Özel sektör çalışanlarına yüzde 34 zam gelecek mi? 

Milyonlarca özel sektör çalışanı, bu ay maaşlarına yapılacak zamları ve Ağustos'ta kaç lira maaş alacaklarını merakla araştırıyor. Peki özel sektör çalışanlarının maaşlarına yüzde 34 zam gelecek mi?

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sigortalı ve Emekli Sandığı çalışanları bu habere hemen bakın! Paranızı geri alabilirsiniz

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı çalışanlarına harika bir haber ilan edildi. SGK, yapılan toplu para ödemeleri sebebiyle hak sahiplerine para iadesi yapacak. Başvuru yapanlar bir kerede tüm ödemelerini geri alabilecek.

Bakan Bilgin resmen duyurdu: Birinci derece çalışanlar 3600 ek göstergeden yararlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergeyi tüm birinci derece çalışanlar için düzenleyen kanun teklifinin hazır olduğunu söyledi. 

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada şirketin Arnavutköy'deki arsasına çalışanlar için toplamda 14 bin konut yapımına karar verdiklerini duyurdu.

Türkkonut Çalışanları Eryaman imar durumu Haberi

Türkkonut Çalışanları Eryaman imar durumu


Ankara Eryaman İlçesi, Eryaman Toplu Konut Alanı içerisinde Toplu Konut İdaresi adına, S.S. Türkkonut Çalışanları Konut Yapı Kooperatifi adına, kayıtlı bulunan 46512 ada 1 parselin tamamı Toplu Konut Başkanlığı mülkiyetinde iken Türkkonut Merkez Birliğine protokol kapsamında tahsis edildiği ve sonraki süreçte Kooperatifler arasında mülkiyet sorunları ortaya çıktığından bahisle 46512 ada 1 parselde yapılması istenen ifraz işlemleri ile ilgili 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi 10 Mart 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan imar planları 30 gün boyunca askıda kalacak. S.S Türkkonut Çalışanları Konut Yapı Kooperatifi'ne ait parsele ilişkin hazırlanan imar planları 23 Mayıs 2014 tarihinde askıdan inecek. 




Gülcihan...