12 / 05 / 2024

Türklerin miamide ev yatırımı

Türklerin miamide ev yatırımı

Türkler uzun yıllardır Miami'den ev alıyor. Bu satışların büyük bir çoğunluğu da orada bu amaçla kurulan limitet şirketler (LLC) üzerinden gerçekleşiyor.

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!

IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...

Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı!

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlando'da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı... En çok talep Miami'de okyanus manzaralı rezidanslara...

Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Niue vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi? Niueliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Niueliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Gine-Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi?

Gine - Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den arsa alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den işyeri alabilir mi? Gine - Bissau vatandaşları Türkiye'den nasıl ev alır?

Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Yeni Zelanda vatandaşlarının Türkiye'den tapu sahibi olma hakkı var mıdır? Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Helena adasında yaşayanlar Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Palmyra Atollular Türkiye'den ev alabilir mi?

ABD'ye ait bir atol olan Palmyra Atol vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Palmyra Atollular Türkiye'den ev alabilir mi? Palmyra Atollular Türkiye'den arsa alabilir mi?

Martinikliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Martinik vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Martinikliler Türkiye'den ev alabilir mi? Martinikliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Martinikliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi?

El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Cape verdeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Cape verde vatandaşlarının Türkiye'den tapu sahibi olma hakları var mı? Cape verdeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Cape verdeliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Cape verdeliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Beyaz Rusyalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Beyaz Rusya vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Beyaz Rusyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Burkina Fasolular Türkiye'den ev alabilir mi?

Burkina Faso vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Burkina Fasolular Türkiye'den ev alabilir mi? Burkina Fasolular Türkiye'den arsa alabilir mi? Burkina Fasolular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Bruneililer Türkiye'den ev alabilir mi?

Brunei vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Bruneililer Türkiye'den ev alabilir mi? Bruneililer Türkiye'den arsa alabilir mi? Bruneililer Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte yanıtı...

Türklerin miamide ev yatırımı Haberi

Türklerin miamide ev yatırımı

Türkler uzun yıllardır Miami'den ev alıyor. Bu satışların büyük bir çoğunluğu da orada bu amaçla kurulan limitet şirketler (LLC) üzerinden gerçekleşiyor. Ev alırken isminizi gizlemek için şirket kurmak 20 dakikadan az sürüyor ve sadece 70 dolara mal oluyor.





BAŞLARKEN…


Aslında Miami'ye pek de yabancı değiliz. Yıllarca televizyonda ‘Miami Vice' dizisini izledik; sonra da magazin programlarında başta Sibel Can olmak üzere pek çok ünlü bize Miami tatillerini gösterdi. En son Reza Zarrab'ın Miami'de tutuklanmasıyla Amerika'nın en gözde tatil ve eğlence şehri olarak gündeme geldi. Miami'de epeydir bir Türk çıkartması yaşanıyor; ultra zenginler hem yatırım yapıyor, hem de yavaş yavaş yerleşiyor. Rahmi Koç'tan Acun Ilıcalı'ya kadar Türkler Miami'yi çok seviyor. Miami'de Türklerin izini sürdüm, evlerini ve yatırımlarını takip ettim…




O ŞİRKET DE EV ALMAK...