04 / 05 / 2024

Türköz İnşaat körfez okul

Türköz İnşaat körfez okul

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçede okul yaptıran Türköz İnşaat’a konuk oldu, aynı bölgede bir cami yaptırma sözü veren firma yöneticilerini kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, imalat atölyesinde çalışan işçilerle de yemek

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Türkiye’nin tek bir sorunu var, Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, Türkiye’nin tek bir sorunu olduğunu belirterek, "Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi" dedi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

Türköz İnşaat tarafından inşa edilen Avlu 112 konut projesi satışa çıktı. Projede toplam 112 adet konut, 4 adet dükkan inşa edilecek.

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Borsada tüm zamanların rekoru kırıldı! BIST 100 endeksi nereye kadar yükselir? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada yükseliş rüzgarı devam ediyor. BIST 100 endeksi, yüzde 1,16 prim yaparak günü 8 bin 236 puandan kapatırken, tüm zamanların rekorunu kırdı.  Altın ve dolarda ise stabil seyir sürüyor.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Borsa tüm zamanların rekorunu kırdı! İşte en çok prim yapan hisseler!

Borsa endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. BIST 100 endeksi günü 7 bin 714 puandan tamamlarken, yüzde 3,67 oranında değer kazandı.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Seçimden sonra Türk Lirası'nı neler bekliyor? Ekonomide neler olacak? İşte uzmanlardan yorumlar...

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, seçimlerde ‘yabancı yatırımcıya güven veren bir iktidar’ gelirse Türk Lirası’nın (TL) dolar karşısında ‘çok fazla’ değer kazanacağı bir ortam oluşabileceğini, hatta buna karşı önlem alınması gerekebileceğini belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Bu yıl 128,6 milyon ton üretimle tüm zamanların rekoru kırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bu yıl 128,6 milyon ton bitkisel üretimle tüm zamanların rekorunun kırılacağını söyledi.

Türköz İnşaat körfez okul Haberi

Türköz İnşaat körfez okul

Başkan Karaosmanoğlu, merkezi Körfez ilçede bulunan ve kent genelinde projeler yapan Türköz İnşaat’a konuk oldu. Firmanın sahipleri Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu’na Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Başkan Danışmanı Gültekin Görüm eşlik etti. İlk olarak firma yetkililerinden devam eden projelerle ilgili bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra imalat atölyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi.


İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ


Firma sahipleri Recep ve Hüseyin Öztürk tarafından Başkan Karaosmanoğlu’na Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki okul inşaatıyla ilgili bilgi verildi. 40 derslikli olarak planlanan okul inşaatında spor salonu ve laboratuarın da bulunacağı dile getirildi. Ziyarette Türköz İnşaat tarafından aynı bölgede bir cami inşaatına başlanacağı da ifade edildi. Öğlen yemeğini firmanın yemekhanesinde işçilerle birlikte yiyen Başkan Karaosmanoğlu, ardından çalışanlarla çay içip sohbet...