29 / 04 / 2024

türköz inşaat Petkim Park Evleri

türköz inşaat Petkim Park Evleri

Petkim Park Evleri 'nde fiyatlar 82 bin liradan başlıyor, proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

Şubat başında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üstünden zaman geçmiş olsa da, açılan yaralar sarılmaya devam ediyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'deki inşaat harcamaları 1 trilyon doları bulması bekleniyor.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

Asgari Ücret'te Türk-İş'in kırmızı çizgisi 4 bin TL!

Şu ana kadar 2022 yılı asgari ücretinin ne olması gerektiği ile ilgili olarak herhangi bir rakam telaffuz etmeyen Türk-İş'ten konu ile ilgili ilk açıklama geldi. Türk-İş’in Genel Başkanı Ergün Atalay, "Kırmızı çizgimiz 4 bin TL'dir" dedi.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

türköz inşaat Petkim Park Evleri Haberi

türköz inşaat Petkim Park Evleri


Petkim Park Evleri Kocaeli Yarımca 'da inşa ediliyor. Türköz İnşaat imzası taşıyan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


23 blok halinde yükselen Petkim Park Evleri 'nde 556 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


61 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutların yer aldığı Petkim Park Evleri 'nde 16 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor.


Petkim Park fiyat listesi: 

1+1 daireler 82 bin liradan;

2+1 daireler 112 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Aralık 2014'te sahiplerine teslim edilecek olan Petkim Park Evleri 'nin sosyal alanları arasında; doğal yürüyüş yolları, çarşı, fitness salonu, çocuk oyun...