06 / 07 / 2024

Türktrating not

Türktrating not

TURKRating YDA İnşaat'a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR AA (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

Kiracılar dikkat! Kiracılara not sistemi geliyor, notu düşük olana ev verilmeyecek...

Kredi notunun ardından şimdi de kiracı notu geleceği belirtildi. Ünlü ekonomistten kiracılara kötü haber geldi. Kiracılara not sistemi sayesinde, notu yeterli olmayan kiracıların ev kiralaması zorlaşacak.

RAMS Türkiye'nin 4 projesi depreme dayanıklılıkta tam not aldı!

RAMS Türkiye, İstanbul'un en merkezi bölgelerinde hayata geçirdiği projelerde deprem güvenliğini ön planda tutarak; dirençli şehirler inşa edilmesine katkı sağlıyor. 

Bankalar artık toplumsal faydaya göre not alacak! Vatandaşlar ne diyor?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bankalara toplumsal faydalarına göre not vermeye başlanacağını bildirdi. Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun X sosyal medya hesabından paylaşıtığı o gelişmeye gelen yorumlar... 

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

ŞOK’ta okul şenliği başladı! Kırtasiye seti 29,95 TL, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL, resim defteri 19,95 TL...

Velilerin ve öğrencilerin okul hazırlığına destek olmak isteyen ŞOK, pek çok kırtasiye malzemelerine indirim yaptı. Bu doğrultuda, kırtasiye seti 29,95 TL’ye, yapışkanlı not kağıdı seti 29,95 TL’ye, resim defteri 19,95 TL’ye düştü. İşte 23 Ağustos Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü ne kadar, en uygun nerede? 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

En inatçı kırışıklıklara bile meydan okuyan Tefal Turbo Pro FV5688, Durilium AirGlide taban teknolojisi sayesinde buhar dağıtımını eşit bir şekilde yaparak kullanıcılarından tam not alır. Peki, Tefal Turbo Pro FV5688 buharlı ütü kaç TL?

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Morgan Stanley'den yeni Türkiye'ye not!

Morgan Stanley ekonomistleri, Türkiye ziyareti sonrasında paylaşılan bir notta, politika yolu görünürlüğü sorunları nedeniyle seçim sonrasında makro dengesizliklerin azalma ihtimalinin `sınırlı' olduğunun altını çizdi.

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Türkiye ekonomisiyle ilgili flaş gelişme! Bir darbe daha geldi

Türk ekonomisine yönelik bir darbe daha Moody’s tarafından geldi. Moody’s Türkiye’nin kredi notunu düşürdü. Not görünümünü ise negatiften durağana çevirdiğini açıkladı.

Mutfak tüpüne dev indirim! Bu kampanyayı bir köşeye not edin! Aygaz, İpragaz, Mogaz 6 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne zam yağmurundan sonra indirim geldi! Yüzde 147 zam sonrası indirimi görenler gözlerine inanamadı! Peki, mutfak Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Kampanyalı tüp fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türktrating not Haberi

Türktrating not

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. almış olduğu bu derecelendirme notu ile inşaat & taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek notu alan firma oldu. 


TURKRating'ten inşaat sektörüne ilk not f Inşaat-taahhüt, gayrimenkul geliştirme, havalimanı işletmeciliği, sağlık ve tarım gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Turkrating tarafından verilen uzun ve kısa vadeli kredi derecelendirme notlarının inşaat taahhüt sektörü açısından bir ilk olduğunu vurgulayarak, sektörde bu notu alabilen ilk firma olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. İnşaat sektöründe Group'un en eski firması olan AKSA İnşaat ile 39 yılı, 2. kuşak olarak ise babalan rahmetli Yaşar Dede Arslan'ın adına ithafen kurdukları YDA İnşaat'm 20. yılım geride bıraktıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan yaptığı değerlendirmede şunları...