19 / 05 / 2024

Türsa Tarım Ürünleri taşınmaz satışı 2021

Türsa Tarım Ürünleri taşınmaz satışı 2021

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, Türsa Tarım Yazıbelen Un Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 3.2 milyon Türk Lirası, Türsa Tarım Meram Tavuk Çiftliği Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için ise 15.1 milyon Türk Lirası muhammen tutar belirlendi.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Tarım ürünleri üretici fiyatları yüzde 71,96 artış gösterdi

Tarım ürünleri üretici rakamları, bu senenin eylül ayında yıllık yüzde 71,96, aylık bazda da yüzde 4,34 artarak yükseldi. İşte ayrıntılar...

Meyve fiyatları el yakıyor! Tarımda üretici enflasyonu yüzde 71,96 oldu!

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE), eylülde yıllık yüzde 71,96, aylık yüzde 4,47 arttı. Yıllık artışı meyve fiyatları tetiklerken, üzüm yüzde 154,83, çekirdekli meyveler ise yüzde 146,92 oranında artış gösterdi.

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

Son dakika! Tarımda üretici enflasyonu yüzde 75'in üzerine çıktı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 3,83 artış gösterirken, geçen senenin aynı ayına göre ise yüzde 76,35 arttı.

Tarım ÜFE, bu ay yıllık yüzde 62,48 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Temmuz 2023'te bir önceki aya göre yüzde 8,03, geçtiğimiz senenin aynı ayına kıyasla yüzde 62,48 yükseldi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde bu senenin sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağına ilişkin açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Tarımda üretici enflasyonu artmaya devam ediyor!

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) Haziran'da aylık bazda yüzde 4,04 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 57,93 yükseldi. Böylece, ÜFE'de baz etkisi sona erdi ve 7 ay sonra yıllık bazda yeniden yükselişe geçti.

Türsa Tarım Ürünleri taşınmaz satışı 2021 Haberi

Türsa Tarım Ürünleri taşınmaz satışı 2021

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından, kayyım şeklinde atandığı, Türsa Tarım Ürünleri A.Ş.’nin Konya ilinde yer alan 2 ticari ve iktisadi bütünlüğü satışa sunuldu.

Sözcü'de yer alan habere göre; konuya ilişkin karar, bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak açıklanmış oldu. 

SATIŞ İHALESİ 29 MART’TA YAPILACAK

Resmi Gazete'de belirtilene göre; iki ayrı ilan verildi ve ilanlar kapsamında, Türsa Tarım Yazıbelen Un Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 3.2 milyon Türk Lirası, Türsa Tarım Meram Tavuk Çiftliği Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için de 15.1 milyon Türk Lirası muhammen tutar açıklandı.

Her iki işletme için de satış ihalesi 29 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Ticari hesaplara TMSF güvencesi için düğmeye basıldı! 

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa...