03 / 05 / 2024

Türsab Marmaris Merkezi niçin kapalı

Türsab Marmaris Merkezi niçin kapalı

TÜRSAB tarafından 3,5 milyon TL'ye yaptırılan ve 7 ay önce törenle açılan kültür merkezi, trafosu olmadığı için faaliyete giremedi. Marmaris BYK Başkanı Özbozdağ, "Trafo kurulmadan bina hizmet veremiyor" dedi.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Elektrikli otomobilde flaş gelişme! Devler yönünü Türkiye'ye kırdı

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarındaki artış, markaların yönünü Türkiye'ye çevirmesini sağlıyor. Birçok marka iddialı elektrikli modellerini yıl içinde Türkiye pazarında satışa sunarken, Tesla da Türkiye'deki merkezi için iş ilanları yayınlıyor.

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

TÜRSAB üyelerinin aidat tepkisi!

TÜRSAB, 2020'de muaf tutulan üyelik aidatını bu yıl 3 bin 734 liraya çıkarınca, üyeler imza kampanyası başlattı.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Türkiye Ticaret Merkezi Şikago'da açıldı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ABD'de kurduğu Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı bugün yapıldı.

TOBB'nin ABD’de kurduğu ticaret merkezi yarın açılıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un ABD'de kurduğu  Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı yarın gerçekleşiyor. 

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Türkiye'nin merkezi yönetim bütçesi gelirleri ağustos ayında 108,6 milyar lira, giderleri ise 80,3 milyar lira olarak kayıtlara geçti.

Şikago’ya Türk ticaret üssü kuruluyor!

ABD’deki ilk ‘Türkiye Ticaret Merkezi’ Şikago’da açılacak. Türkiye’de üretilen ürünlerin sergileneceği merkez, ortak girişimler için de buluşma noktası haline gelecek, iki ülke arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hedefinin de kapısını açacak.

Türsab Marmaris Merkezi niçin kapalı Haberi

Türsab Marmaris Merkezi niçin kapalı

Marmaris'te yaklaşık 3,5 milyon liraya malolan kültür merkezi, trafosu olmadığı için turizm sezonunda hizmet veremedi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından, belediyenin tahsis ettiği araziye yapılan Marmaris Armutalan Kültür Merkezi, geçen yıl şubat ayında düzenlenen törenle açılmasına rağmen, henüz hizmet vermeye başlayamadı. Özellikle kongre turizmine yönelik yapılan merkez, geride kalan 7 ayda hiçbir etkinliğe ev sahipliği yapmadı. TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı İsmail Özbozdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafo kurulmadığı için merkezin faaliyete geçemediğini söyledi.


Bina hizmet veremiyor


Bu sorunu aşmaya çalıştıklarını belirten Özbozdağ, "Trafo kurulmadan maalesef bina hizmet veremiyor. Allah korusun orada bir olumsuz olay olsa, bunun vebalini kimse çekemez. Elektrik dağıtım şirketiyle görüşmelerimiz sürüyor, bu ay içinde trafonun kurulmasını ve böylece merkezin açılmasını bekliyoruz" dedi. Merkezin, hizmete girdiğinde...