06 / 05 / 2024

TURYAP 30 yılında temsilcileri ile Kıbrısta buluştu

TURYAP 30 yılında temsilcileri ile Kıbrısta buluştu

1985 yılında ilk franchise ve markalı emlakçılık sistemini Türkiye'de uygulayan TURYAP, 30 yılda büyük başarılara imza attı. Bu başarıları pekiştirmek adına düzenlenen etkinlik özel bir gala ile start aldı.

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizi yüzde 7,01'e yükseldi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e çıkarken, mortgage başvurularında da yüzde 0,1'lik artış yaşandı. İşte açıklanan o son dakaika rakamlar...

1952 yılında serbest bırakılan kira bedellerine tepki! Kirayı kabul etmeyenler tahliye edildi...

1952 yılında kira  bedelleri her sene 100 yüz artıştan dolayı  kiracı ve ev sahipleri arasında büyük gerginliğe sebep olmaya başlamış. Bu durum karşısında Milli Korunma Kanunun 30. maddesi değiştirilerek kira bedellerinde değişikliğe gidilmiş.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Altın ithalatında 30 yılın rekoru kırıldı!

Küresel çapta altın fiyatlarındaki artışa dolar/TL kurunda yükselişi de eklenince Türkiye'de altın talebi patlama yaptı. Yaşanan bu talep artışıyla birlikte altın ithalatı da 30 yılın en yüksek seviyesine çıktı.

Faizsiz konut satışında 30 yılın rekoru kırıldı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında önemli bir payı bulunan Eminevim’in uyguladığı faizsiz Elbirliği Sistemi, Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 yılın rekoruna ulaştı. 

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Koton 2018 yılında 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Koton, bu yıl için yüzde 55 büyüme ile 3 milyar TL ciro hedefi koydu. Firmanın yeni hedefi 30’uncu yılı olan 2018 yılında 700 mağazaya ve 5.5 milyar TL’lik ciroya ulaşmak olarak belirlendi.

Konya’da 2015 yılında 30 bin 641 adet konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Aralık ayında Konya'da satılan konut sayısını açıkladı. Buna göre, Konya’da 2015 yılında 30 bin 641 adet konut satıldı.

2016 yılında Yalova'da konut satışları yüzde 30 artacak!

Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, 2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Akyol, 2016 yılında Yalova'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını sözlerine ekledi.

TURYAP, 30. yılında temsilcileri ile Kıbrıs’ta buluştu!

1985 yılında ilk franchise ve markalı emlakçılık sistemini Türkiye'de uygulayan TURYAP, 30 yılda büyük başarılara imza attı. Bu başarıları pekiştirmek adına düzenlenen etkinlik özel bir gala ile start aldı.

TURYAP 30. yılını kutladı!

Emlak sektörünün devi haline gelen TURYAP, 30’uncu yılında Türkiye çapında hizmet veren tüm temsilcilerini Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de tek çatı altında buluşturdu.

TURYAP 30 yılında temsilcileri ile Kıbrısta buluştu Haberi

TURYAP 30 yılında temsilcileri ile Kıbrısta buluştu

Galanın açılışı TURYAP markasını ele alan özel bir belgesel film gösterimi ile başladı. Belgeseli izleyen TURYAP temsilcileri duygu dolu anlar yaşadı.


Sunuculuğunu Çiğdem Tunç'un yönettiği galada, Ahmet Şerif İzgören, Mehmet Auf ve Üstün Dökmen konuşmacı olarak geceyi renklendirirken, Alper Ateş'in sunduğu ‘'Süper Bulmaca'' adlı yarışma temsilcileri eğlendirdi.

Galada 10 yıl ve üzeri olan temsilcilere özel ödüller dağıtıldı. TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay etkinlik hakkında şunları dile getirdi:‘'TURYAP yerli bir marka olarak 30 yıldır pazardaki yerini koruyor, bu özel gecede tüm TURYAP temsilcilerimizle aynı çatı altında bulunmaktan dolayı çok mutluyuz ve markamızı daha güzel yerlere hep birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. Bu yıl ABD'nin Miami eyaletinde TURYAP temsilciliğimizi verdik. İlerleyen zamanda Avrupa, Körfez ülkeleri ve komşu ülkelerde yeni temsilcilikler vermeyi hedefliyoruz. Bu girişmle...