17 / 05 / 2024

Tuşba Konut İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tuşba Konut İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tuşba Konut İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 800 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, 13 Mart 2015'te Hüseyin Hakan, Sedat Hakan ortaklığında kuruldu.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

İst Bina Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Bina Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sürücü tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Tuşba Konut İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Tuşba Konut İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Tuşba Konut İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hakan, Sedat Hakan ortaklığında kuruldu.


Tuşba Konut İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane,inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,işhanları,fabrikalar,yollar,barajlar ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek işletmek veya kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf ,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkılacak her türlü küçük ve büyük yapıların...