29 / 04 / 2024

tuşba nereye bağlı

tuşba nereye bağlı

Tuşba Belediye Başkanı Özgökçe: "Tuşba şehri hem eko turizmi ile hem de diğer bütün turizm çeşitleri ile inanıyoruz ki gelecekte inşallah Van'ın ve Türkiye'nin yükselen değerleri olacak"

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

AFAD hak sahipliği başvurusu nereye, nasıl yapılır? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu gerçekleştiremeyen depremzedelere 2 günlük ek süre verildi. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu nereye yapılır? İşte detaylar...

Tarih açıklandı: Depremzedelere konutları teslim edilmeye başlıyor

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'de 11 ilde yıkama neden olmuştu. 50 binden fazla insanımız canlarını kaybederken, binlerce insan da evsiz kalmıştı. Nihayet deprem bölgesindeki konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlıyor. İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

TOKİ Van Tuşba başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Van Tuşba'da 37.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, 709 ada 1 parselde yer alan arsayı 37 milyon 134 bin 400 TL'ye icradan satıyor...

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Çifte emlak vergisi dönemi başlıyor!

Yürürlüğe giren yeni vergi ile artık bazı vatandaşlar çifte emlak vergisi ödeyecek. Peki kimler hem emlak vergisi hem de değerli konut kredisi ödeyecek? Ödemeler ne zaman başlıyor ve nereye yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Van Tuşba 303 konut ihalesi yarın!

Van İli, Tuşba İlçesi, Bardakçı Mahalesi 303 Adet Konut , 1Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi 28 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tuşba Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuşba Belediyesi, mülkiyeti Tuşba Belesiyesi'ne ait olan Van ili Tuşba İlçesi, Polatoğlu Mahallesi, Erciş Yolu üzerinde bulunan pafta 87, ada 4161, parsel 1’de kayıtlı arsayı 7 milyon 614 bin TL'ye satıyor...

Van Tuşba'da 7.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan gayrimenkulü 7 milyon 614 bin 571 TL bedelle satışa çıkardı.

tuşba nereye bağlı Haberi

tuşba nereye bağlı


Tuşba Belediye Başkanlığı ile Türk Hava Kurumu (THK) Van Şube Başkanlığı tarafından Dağönü Mahallesi'nde yamaç paraşütü gösterisi yapıldı.


Yamaç paraşütü pilotları, 2 bin 400 rakımlı Gören Dağı'ndan Van Gölü sahiline uçuş gerçekleştirdi.


Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenen gösteri yaklaşık 3 saat sürdü.


Başkan Özgökçe, yaptığı açıklamada, Tuşba'nın hem eko turizmi ile hem de diğer bütün turizm çeşitleri ile gelecekte Van'ın ve Türkiye'nin yükselen değerleri olacağını söyledi.


Şu anda bulundukları mevkinin Dağönü (İrini) Mahallesi olduğunu ifade eden Özgökçe, "Burası çok güzel manzarayla inşallah yamaç paraşütünün yeni adresi olacak. Yukarıda muazzam bir manzara var. Bu sporu yaz ve kışın yapabilmek için de yolumuzu inşallah sürekli açık tutacağız. Sporcularımız dağa çıktığı...