08 / 05 / 2024

TUSKON 20.dünya ticaet köprüsü

TUSKON 20.dünya ticaet köprüsü

TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

20 yıl sonra dünya piyasalarında bir ilk Türkiye'ye kötü haber

Türk Lirasının hızla değer kaybetmesi bir yana son dönemde euro’daki eriyiş ve dolar kurundaki sıçramayla birlikte dünya piyasalarında 20 yıl sora bir ilk yaşanıyor. Dolar, en güçlü rakibi euroyu 20 yıl sonra neredeyse yakaladı. 17.38 TL’ye yükselen dolar kuru 17.49 TL’den işlem gören euro’ya adeta

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Hadise, dünya yıldızlarına komşu oluyor!

Şarkıcı Hadise, George Clooney ve Madonna gibi dünya yıldızlarının oturduğu Como Gölü’nden konut satın almak için 20 milyon lirayı gözden çıkardı.

Dünya şampiyonları golf turnuvasında yarışıyor!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10:00’da Dünya Şampiyonları ile golf severleri buluşturuyor.

İstanbul'daki Dünya Mirası Komitesi toplantıları ertelendi!

UNESCO'nun İstanbul'da gerçekleştirilen Dünya Mirası Komitesi toplantıları ileri bir tarihe ertelendi. 20 Temmuz'a kadar sürmesi beklenen toplantıların ne zaman ve nerede yapılacağına ilişkin bilgi verilmedi.

İstanbul dünya gayrimenkul pazarında 20'nci sırada!

Alkaş, "Dünya Sahnesinde İstanbul" başlıklı araştırmaya göre İstanbul'un, "dünyanın en büyük iş merkezleri ve gayrimenkul pazarları" olarak tanımlanan 30 şehri arasında 20'nci sırada yer aldığını da belirtti.

Ağaoğlu Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliği yarın yapılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak, 21 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirmeyi planladığımız Guinness Dünya Baret Giyme Rekoru etkinliğinin tarihi hava muhalefeti sebebi ile, 20 Ekim Salı günü (yarın) saat 15.00 olarak değişti.

14. Dünya Mimarlar Zirvesi Sofya'da düzenlendi!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen “XIV. Dünya Mimarlar Zirvesi”, 20 Mayıs Çarşamba akşamı düzenlenen ödül töreni ile sonra erdi. 21 Ülkeden pek çok usta mimarın çeşitli projeleri ile katıldığı ödül töreni hayli renkli geçti...

Denge Değerleme Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak!

Denge Değerleme 20-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak. Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Dünya Kadastro Zirvesi 20 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek!

''Dünya Kadastro Zirvesi, Kongre & Sergi (WCS-CE)'' etkinliğinde, Denge Değerleme olarak standı İstanbul'da, 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, dünyada ilk defa yapılacak olan “Dünya Kadastro Zirvesi”ni 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlemeye hazırlanıyor.

Dünya Kadastro Zirvesi 20-24 Nisan'da!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, dünyada ilk defa yapılacak olan “Dünya Kadastro Zirvesi”ni düzenlemeye hazırlanıyor. Dünya Kadastro Zirvesi 20-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek..

TUSKON 20.dünya ticaet köprüsü Haberi

TUSKON 20.dünya ticaet köprüsü


TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türk iş dünyasını yabancı yatırımcılarla buluşturmaya devam  ediyor. TUSKON'un düzenlediği 20'nci Tür- klpMl I I i düfftt Türkiye İş Adamlan ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türk iş dünyasını yabancı yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor. TUSKON'un düzenlediği 20'nci Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü İstanbul'da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 'İnşaat' ve 'mobilya' ana başlığı altında düzenlenen organizasyona Seyşeller'den Zimbabvve'ye, Uruguay'dan Peru'ya, Malpler'den Nepal'e 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. 


Alternatif pazarlar arıyoruz Açılışta konuşan TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Irak'taki mevcut durumun ihracatı olumsuz etkilediğini belirterek, "TUSKON, Türkiye'nin...