22 / 05 / 2024

Tuzla AÇEM Bilgi Evleri açılışı ne zaman

Tuzla AÇEM Bilgi Evleri açılışı ne zaman

Aile ve Sosyal Politikaları Bakanı Ayşenur İslam, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ve Bilgi Evleri'ni açacak. İşte Tuzla AÇEM ve Bilgi Evleri'nin açılış töreni tarihi ve adresi...

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Tuzla Çağdaş İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Çağdaş İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Sarak ve Fatma Aktaş tarafından kuruldu.

Tuzla'daki ormanlık alanın bir bölümü imara açılıyor!

Tuzla Tepeören'de yer alan ormanlık alan imara açılıyor. Yapılan plan değişikliği kapsamında Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı alana üniversite yapacak.

Hızlı kentsel dönüşüme aracı kurum önerisi!

Mimar Nihat Şen, hızlı kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onaylı aracı kurumlara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Bakanlıklar tarafından denetlenecek şirketler vatandaşa hem bilgi hem de finansal çözüm önerileri sunacak. 

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

İş GYO Tuzla ve Kadıköy projelerinin maliyetini açıkladı!

İş GYO, KAP'ta Tuzla'da hayata geçireceği konut projesi ile Kadıköy'de yüzde 45 ortak olduğu otel projesinin tahmini maliyetlerini açıkladı..

Mustafa Yeneroğlu'ndan otomatik bilgi paylaşımı uygulaması açıklaması!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, otomatik bilgi paylaşımı uygulaması hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Üçel Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Üçel Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Tuzla'da açıldı. 

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Tuzla Devlet Hastanesi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın tüm bürokratik işlemlerini yakından takip ettiği 400 yataklı Tuzla Devlet Hastanesi açıldı.

Tuzla AÇEM Bilgi Evleri açılışı ne zaman Haberi

Tuzla AÇEM Bilgi Evleri açılışı ne zaman

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM) ve Bilgi Evleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından 18 Ekim 2014 Cumartesi günü açılıcak. 


Tuzla AÇEM ve Bilgi Evleri açılış töreni, Cumartesi günü saat 11:00'de Tuzla Orhanlı Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 52 adresindeki Tuzla Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda...