04 / 05 / 2024

Tuzla arsa satışı

Tuzla arsa satışı

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, 1344 Parsel, Orhanlı Mahalle, Kazanocaklar Mevkiide yer alan fabrika binası ve arsasını 33 milyon 127 bin 592 TL'ye satıyor...

Tuzla'da 18 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa 18 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ilk ihale tarihi 24 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Tuzla'da 49.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi Merkez Mahallesi, İçmeler Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 49 milyon 766 bin 492 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kriya Time Tuzla Rezidans satılık!

Kriya Time Tuzla Rezidans satılık konut tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Arsa alanı 8 bin 125 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat çalışmaları Ocak 2016'da başlayacak.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Arsa satışında istenen belgeler!

Taşınmaz malların mülkiyet devir işlemleri, tapu müdürlüğünde gerçekleşiyor. Tapu devri için alıcı ve satıcıdan bazı belgeler isteniyor. Peki, arsa satışında istenen belgeler nelerdir? İşte gerekli evraklar..

Kartepe'de ev ve arsa satışı!

Kocaeli 5. İcra Dairesi, Kartepe Uzuntarla Mahallesi üzerinde müstakil bir de ev bulunan arsa satışa çıkarıldı. Satış, bugün saat 10.00'da 5. İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.

Referans Tuzla'da satılık daireler ne zaman teslim?

Gelecek Yapı tarafından inşa edilen Referans Tuzla projesi 4 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiyor. Peki Referans Tuzla'da satılık daireler ne zaman teslim?

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince; arazi, bina, maden suları, memba suları, madenler, taş ocakları vb. ile gayrimenkul olarak tescil edilen haklar değer artış kazancına tabi tutuluyor. Peki, arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Tuzla arsa satışı Haberi

Tuzla arsa satışı

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, 1344 Parsel, Orhanlı Mahalle, Kazanocaklar Mevkiide yer alan fabrika binası ve arsası 33 milyon 127 bin 592 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 4 Şubat 2021 saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

İlan metni:

T.C.İSTANBUL ANADOLU 20. İCRA DAİRESİ 2019/1238 TLMT. TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : İstanbul İl, Tuzla İlçe, 1344 Parsel, Orhanlı Mahalle, Kazanocaklar Mevkii, bulunan6.273,00 m² yüzölçümlü Atölye Binası nitelikli, 1/1 hissesi borçlu adına kayıtlı taşınmaz için İstanbul Anadolu 18.İcra Hukuk Mahkemesinin 2020/131 E.-2020/490 K. Sayılı dosyasından alınan kıymet takdiri bilirkişi raporunda taşınmazın imar durumunun Orhanlı,1344 sayılı parsel, 19/03/2013tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Tuzla Orhanlı sanayi bölgesi uygulama imar planında kısmen yol, kısmen park alanı, kısmen E:080...