03 / 05 / 2024

tuzla belediyesi kentsel dönüşüm

tuzla belediyesi kentsel dönüşüm

Şu ana kadar 8 binanın davul - zurna eşliğinde yıkılarak yenilendiği Tuzla’da dönüşüm için vatandaşlarla görüşmeler devam ediyor. Tuzla kentsel dönüşüm kapsamında eski binalar yıkılarak yerine aynı büyüklükte daha modern evler veriliyor...

Tuzla Belediyesi kentsel dönüşümde 8 binayı yıktı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hızlı başlayan Tuzla Belediye'si 8 binanın yıkımını davul zurna ile gerçekleştirdi...

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Tuzla Belediyesi'nden 73.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Tuzla Belediyesi, Tuzla ili, Aydınlı, İstasyon ve Tepeören ilçelerinde yer alan gayrimenkulleri 73 milyon 574 bin 225 TL'ye satıyor...

Tuzla Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 5 konut!

Tuzla Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan, Tuzla ilinde yer alan 5 konutu 11 milyon 528 bin 66 TL'ye satıyor...

Tuzla Belediyesi'nden 17.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Tuzla Belediyesi'ne ait olan toplam 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların toplam bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL...

tuzla belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

tuzla belediyesi kentsel dönüşüm

Tuzla, son yıllarda doğu ve batı yönünde hızla büyüyen İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki gelişim bölgeleri arasında yer alıyor.




İstanbul’un en güneyinde yer alan Tuzla, kuzeyde ve batıda Pendik, doğuda Gebze, güneyde Marmara Denize’ne komşu konumda bulunuyor. 13 kilometre kıyı şeridine sahip olan ilçe toplam 18 mahalleden oluşuyor. Bu mahalleler sırasıyla,  Akfırat,  Anadolu, Aydınlı, Aydıntepe,  Cami, Deriorganizesanayi Evliyaçelebi Mahallesi, Fatih, İçmeler, İstasyon, Mescit, Mimarsinan, Orhanlı, Orta Mahallesi, Postahane, Şifa, Tepeören ve Yayla Mahallesi…




İçmelerde davullu zurnalı yıkım

Tuzla kentsel dönüşüm kapsamında İçmeler...