21 / 05 / 2024

uçak biletlerine tavan fiyat uygulaması

uçak biletlerine tavan fiyat uygulaması

Havayolu şirketleri, Ulaştırma Bakanlığı'nın girişimleriyle kasım ayında başlayan ekonomi sınıfı iç hat yolcu biletlerinde vergiler ve acente ücretleri dahil 299 liralık tavan fiyat uygulamasına nisan ayıyla başlayan yaz sezonuyla son verdi...

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

Şehirlerarası otobüs biletine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları!

Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları...

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Uçak biletlerinde tavan fiyat belli oldu! En yüksek fiyat...

Uçak biletlerinde yeniden belirlenen tavan ücret uygulamasına göre iç hatlarda ekonomi sınıfında tek yön en yüksek bilet fiyatı bin 150 lira olarak oldu.

Uçak bileti alacaklar dikkat! İç hat biletlerinde yeni tavan fiyat belli oldu

İç hat uçak biletlerinde tek yön için daha önce 999 lira olan tavan fiyat, bin 150 lira olarak belirlendi.

Uçak biletlerine fahiş zam! Yolculuk yapacaklar yandı

Uçaklarda yeni tavan fiyatın bin 149 TL'ye yükseltildiği duyuruldu.

İç hat uçak biletleri tavan fiyatı zamlandı! 

İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 Türk lirası olan tavan fiyatına zam geldi. Yeni ücret bin 150 Türk Lirası oldu. Havayolu şirketleri, yeni belirlenen tavan fiyatı üzerinden biletleri bugün itibariyle satışa çıkardı.

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

uçak biletlerine tavan fiyat uygulaması Haberi

uçak biletlerine tavan fiyat uygulaması


İç hat uçak biletlerine tavan ücret uygulaması nisan itibariyle sona erdi.


Havayolu şirketleri, Ulaştırma Bakanlığı'nın girişimleriyle kasım ayında başlayan ekonomi sınıfı iç hat yolcu biletlerinde vergiler ve acente ücretleri dahil 299 liralık tavan fiyat uygulamasına nisan ayıyla başlayan yaz sezonuyla son verdi.


TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey Toplantısı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan, uygulamanın devamı için girişimde bulunup bulunmayacağı ile ilgili olarak bugün THY, ilerleyen günlerde diğer havayolu şirketleriyle görüşeceğini belirtti ve "Bu, konuşup tartışacağımız konulardan biri" dedi.


Geçen yılın son çeyreğinde Ulaştırma Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) üyesi şirketler ve THY ile bir dizi görüşmeler gerçekleştirmiş, uygulamaya geçilmesinin ardından Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, kararın sadece kış sezonuyla sınırlı olmayacağını, ekonomik...