21 / 05 / 2024

uçak teknolojisi ile yapılan evler

uçak teknolojisi ile yapılan evler

Renco, kompozit yapı malzemeleri ile depremden etkilenmeyen, 100 yıl ömürlü, sıcak-soğuk ve ses izolasyonu emsalsiz evler yapıyor..

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

Uçak biletiniz 1 TL! Acele eden 1 TL ile uçacak!

Uçmak isteyenler böyle bir fırsat kırk yılda bir gelir. Uçak bileti 1 TL! İşte detaylar!

'Uçak modu' resmen tarihe karışıyor! Avrupa Komisyonu o tarihi duyurdu!

Avrupa Birliği ülkelerinde seyahat eden havayolu yolcularının telefonlarını uçak moduna almalarına gerek bırakmayacak. Konu ile ilgili olarak tarih veren Avrupa Komisyonu yolculara yeni hizmetler sunulacağını duyurdu.

Uçak biletlerinde indirim: İmzalar yarın atılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanması beklenen protokolle birlikte tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına uçak bileti ücretlerinde indirim yapılması hedefleniyor.

299 liraya uçak bileti! İşte kampanya koşulları

AnadoluJet, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde sınırlı sayıdaki yurt içi uçak biletini 299 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıkarıyor. Kampanyadan yararlanmak için gereken tek şart ise bileti 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasına biletlemek.

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

uçak teknolojisi ile yapılan evler Haberi

uçak teknolojisi ile yapılan evler

Renco uçak teknolojisi ile depremden etkilenmeyen, 100 yıl ömürlü, sıcak-soğuk ve ses izolasyonu emsalsiz evler yapıyor.


Bireysel veya inşaat bayiliklerinin talepleri doğrultusunda yapılan bu evler, depremden etkilenmiyor.


Sahil ve kıyı şeridine sahip en riskli bölgeler olan 1. ve 2. deprem bölgelerinde 2,5 kata kadar bina yapılabiliyor. Binalar, İtalyan mimarlar tarafından tasarlanıyor.


Uygulama ve şantiye masraflarını da azaltan Renco uçak teknolojisi ile yapılan evlerin formu ve geometrisi, depremde yıkılma riskini ortadan kaldırıyor.


Şimdiye kadar daha çok kamu binalarında örneklere sahip Renco, İstanbul genelinde binin üzerinde konuta, Ataşehir'de 35 metrekarelik spor merkezine, Kartal'da etkinlik yapıları gibi projelere imza attı.


Renco'da 176 metrekarelik daireler 168 bin TL, 115 metrekarelik daireler 94 metrekare, 236 metrekarelik daireler 218 bin TL, 69 metrekarelik daireler 69 bin TL, 133 metrekarelik daireler...