29 / 04 / 2024

Üçgen Meydanı

Üçgen Meydanı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Saruhanlı Gençlik Merkezi'nin uygulama projesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı‘ya kazandırmayı planladığı kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan dev yatırımın uygulama projesini tamamladı.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Er Meydanı'nında ihya çalışmaları başlayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için geldiği Er Meydanı'nda gazetecilere açıklama yaptı. Kılıç, ''İnşallah önümüzdeki sene Er Meydanı'nı da ihya edeceğiz'' dedi.

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı!

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kent meydanındaki çalışmaları inceledi.

Denizli Üçgen Meydanı Projesi için düğmeye basıldı!

Denizli'nin trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak projeye başlayacaklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sırada Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi var. Üçgen Meydanı Projesi için 5-6 aydır çalışıyoruz" dedi

Denizli Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi ne zaman yapılacak?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi.

Denizli Üçgen Meydanı 2016’da yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü için 3 Köy 3 Meydan projesi başlıyor!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak 3 Köy 3 Meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. Başkan Ekrem İmamoğlu, genç yeteneklere teslim ettikleri proje için “3 üniversite ile kurduğumuz bu işbirliği çok anlamlı.” dedi.

Meydan Merter AVM’de 8-16 yaş satranç turnuvası düzenleniyor!

Meydan Merter AVM, 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde 8-16 yaş gençler için satranç turnuvası düzenliyor...

Arnavutköy Haraçcı Meydanı ve Gençlik Merkezi inşaatı ihalede!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Arnavutköy Haraçcı Meydanı ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkıyor.

Marmaris Gençlik Meydanı'nın izinsiz yapıldığı ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki akşam açılışını yaptığı Marmaris Gençlik Meydanı'nın izinsiz yapıldığı ortaya çıktı

İTÜ mezunları meydan açıyor, yurt temeli atılıyor!

İTÜ Mezunları için büyük gün geldi! İTÜ Mezunlar Meydanı açılıyor, Mezunlar Yurdu'nun temeli atılıyor. Meydan açılışı ve yurt temel atma töreni 24 Aralık 2011 Cumartesi günü İTÜ Maslak Kampüsü'nde gerçekleştirilecek

Üçgen Meydanı Haberi

Üçgen Meydanı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi.


Denizli’nin trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak projeye başlayacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sırada Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi var. Üçgen Meydanı Projesi için 5-6 aydır çalışıyoruz. Her şeyi hazır, Allah nasip ederse bir kaç ay içerisinde başlayacağız. 2016’nın projesi Üçgen olacak. Denizli büyük bir meydana kavuşacak’’ dedi.


Üçgen’de yaşanan trafik sorununu kökten çözeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Ve diyoruz ki, sıra Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklarda. Otogar, teleferik, Bozdağ Kayak Merkezi, alt yapı gibi Denizlimiz için sözünde durduğumuz dev projelerimizde olduğu gibi inşallah bu büyük esere de mührümüzü vuracağız. Denizlimizin bu talebini, ihtiyacını gidermiş olacağız” diye konuştu. Proje için çok uğraştıklarını...