14 / 05 / 2024

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi

Uçhisar Belediyesi tarafından Kültür Merkezi olarak hizmet veren bina 25 yıllığına Kapadokya Üniversitesine tahsis edildi..

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

O ilde 4 bin 193 metrekarelik akaryakıt istasyonu imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Belediye'den büyük fırsat! Başkentte 20 dükkan satışa çıktı! Hemen bakın...

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi Başkanlığı tarfından Boğaziçi Mahallesinde yer alan 20 adet taşınmaz satışa sunuldu. 

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Tarihi Rumeli Hisarı'nın ortasına 22 adet konak projesi duyanları şaşkına çevirdi! İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) AK Parti yönetiminde olduğu dönemde kentin sembol tarihi mekanlarından Rumeli Hisarı'na konut yapma girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Nevşehir'de konut yatırımları tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi Haberi

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi

Uçhisar Belediyesi, Kültür Merkezi olarak kullanılan binayı 25 yıllığına Kapadokya Üniversitesine tahsis etti. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar Uçhisar Belediyesinde düzenledikleri basın toplantısında Kapadokya Üniversitesinde bulunan Gastronomi Bölümünün Uçhisar’da eğitim vermesi için protokole imza attı. Yapılan protokol çerçevesinde Uçhisar’da bulunan Kültür Merkezi Kapadokya Üniversitesine 25 yıllığına tahsis edilirken 2018-2019 eğitim öğretim yılında bu bina Gastronomi Bölümü olarak eğitim verecek.

Milliyet'te yer alan habere göre imza protokol töreninde konuşan Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Kültür merkezi olarak kullandığımız ve 2 bin metre karelik kapalı alanımızı Kapadokya Üniversitesine tahsisi konusunda görüşmelerimiz oldu. Kapadokya Üniversitesi de bizlerin yapmış olduğu bir teklif üzerine binada incelemelerde bulundular. Kapadokya Üniversitesi Gastronomi bölümünü Uçhisar’da açacak. Bu binamızın tahsisine...