29 / 04 / 2024

Üçüncü havalimanının adı ne

Üçüncü havalimanının adı ne

THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kotil, Türkiye haricinde Avrupa'da yeni havalimanı yapılmadığını belirterek, "Üçüncü havalimanı projesi dünyadaki en dahice, akıllıca proje" dedi.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti 14 Haziran'da açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan  İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti 14 Haziran'da açılıyor.

İstanbul Havalimanı'nın isim sürecine ilişkin mecliste görüşme talebi verildi!

İstanbul Havalimanı'nın adının belirlenmesi ve yapım sürecindeki iş güvenliğine ilişkin iddialar için bir genel görüşme açılmasına ilişkin önerge verildi.

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

Yeni havalimanının tabelasındaki isim, internette 2002'de alınmış!

Girişindeki tabelada “İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport” yazan İstanbul Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış. 

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kala, adının ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı bugün belli olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı 29 Ekim'de belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törenle 29 Ekim Pazartesi günü açılıyor. Aynı gün yeni havalimanının adı da açıklanmış olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, "Üçüncü havalimanıyla ilgili çalışmaların yüzde 97 oranında tamamlandığını ifade edebiliriz. Planlandığı ve kamuoyuna duyurulduğu şekilde de 29 Ekim günü inşallah açılacak." dedi.

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

Üçüncü havalimanının adı ne Haberi

Üçüncü havalimanının adı ne

THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil, Türkiye haricinde Avrupa'da yeni havalimanı yapılmadığını belirterek, "Üçüncü havalimanı projesi dünyadaki en dahice, akıllıca proje" dedi.


6. İstanbul Finans Zirvesi'nde konuşan Kotil, hava yolculuğu olmadan ekonominin olmayacağını, dünyada GSYH'nın yüzde 3,4'ünün havacılık, dolayısıyla turizmle bağlantılı olduğunu belirterek, bu rakamın Türkiye'de yüzde 6 civarında seyrettiğini söyledi. Dünya genelinde yüzde 4,1'lik bir artış beklenirken 20 yıl içerisinde Türkiye'de bu artışın yüzde 7 olacağını dile getiren Kotil, havacılığın diğer gelişmiş ülkelere kıyasla Türkiye'de daha önemli olduğunu dile getirdi.


Kotil, İstanbul'un en iyi 5 turizm destinasyonundan birisi olduğunu kaydederek, "New york'tan daha iyi. bunu CNN International kısa zaman önce yayınladı. Yıllık 12 milyon turist İstanbul'a geliyor. Burada Türk Dışişleri'nin başarısı gerçekten önemli. Bir günlüğüne İstanbul'a...