05 / 05 / 2024

UEFA onaylı atletizm pisti nerede yapılıyor

UEFA onaylı atletizm pisti nerede yapılıyor

Ankara Üniversitesi’nde 30 yıldır hayali kurulan UEFA onaylı atletizm pisti ve futbol kompleksinin temeli törenle atıldı.

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Diyarbakır'daki Serin-2 Apartmanı onaylı projelere aykırı yapılmış!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'daki Serin 2 Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanın onaylı projelere aykırı yapıldığı belirlendi. İşte o rapor...

İstanbullulara Müjde: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Günlerinde Ulaşım Ücretsiz!

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi Final Mücadelesi kapsamında 9-11 Haziran tarihleri arasında toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek. İşte ayrıntılar...

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...

İş Bankası'ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi! Bu şartı yerine getirmeniz gerekiyor

İş Bankası’ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi imkanı! Türkiye'deki bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı hız kesmeden devam ederken, İş Bankası müşterilerine sevindirici bir haber verdi. İş Bankası bu kredi imkanı için tek bir şartın yerine getirilmesini istiyor.

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik onaylı izahnamesi!

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon Türk Lirası tutarındaki 195 gün vadeli kira sertifikası ihracına ilişkin başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Onaylı izahnamenin özet kısmı yayınlandı.

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Antalya'daki taç kapı onaylı projeyle yapıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan 800 yıllık taç kapının restorasyonuyla ilgili açıklama geldi. Bakanlık, taç kapının onaylı projeyle yapıldığını belirtti.

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.

UEFA standartlarında 20 yeni stat inşa ediliyor!

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz, Euro 2024 adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA standartlarına sahip yaklaşık 20 stadın inşa edildiğini veya inşa edilme sürecinde olduğunu söyledi.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Atakule GYO SPK onaylı esas sözleşme bildirisini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO SPK onaylı esas sözleşme bildirisini yayınladı.

UEFA onaylı atletizm pisti nerede yapılıyor Haberi

UEFA onaylı atletizm pisti nerede yapılıyor

Ankara Üniversitesi (AÜ) Spor Bilimleri Fakültesi'nin 30 yıllık hayali gerçek oluyor. Fakültenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak kurulduğu yıllardan beri istediği tesislerin temeli Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Tesisler Atletizm Federasyonları Birliği ile UEFA onaylı atletizm pisti ve futbol kompleksinden oluşacak.


"EKSİKLİĞİ TAMAMLAYACAK"

Törene AÜ ile Gölbaşı'nın yerel yöneticileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mitat Koz, Ankara'ya yeni bir spor tesisi kazandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Temeli atılan tesisin Atletizm Federasyonları Birliği ve UEFA onaylı atletizm pisti ve futbol sahasından oluşacağını belirten Koz, "2 bin 500 kişilik kapalı tribünü, tartan zemini, sentetik çim futbol sahası, soyunma odaları, hakem odası, sağlık odası, basın odası, kafeteryası, VİP salonu gibi bileşenleriyle bizler için...