06 / 05 / 2024

Ufuk Turgut kim

Ufuk Turgut kim

Prime Gayrimenkul Değerleme Genel Koordinatörü Ufuk Turgut kimdir? Ufuk Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Turgut, ne zamandan beri Prime Gayrimenkul'de hizmet veriyor?

Ufuk Turgut kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Genel Koordinatörü Ufuk Turgut kimdir? Ufuk Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Turgut, ne zamandan beri Prime Gayrimenkul'de hizmet veriyor?

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi!

Sektörün hızlı büyüyen markalardan olan Show Realty’nin Franchise Koordinatörlüğü'nü Franchise alanında deneyimli isimleri arasında olan Ufuk Vardarlıoğlu üstlendi. Ufuk Vardarlıoğlu, yeni görevindeki hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Ufuk Sesli: Bayındır'ın altyapı sorunu çözülecek!

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli: " Kanalizasyon şebekesindeki elektrik pompasında yaşanan bir sorun nedeniyle evsel atıklar dereye akıyordu. Yeni bir proje geliştirerek, arıtma tesisine kadar yeni bir şebeke kuracağız" dedi

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Ufuk Uyan: Ortaköy Camii tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edildi!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan Tarihi ve kültürel mirasımızın yaşatılmasını ve bu sayede gelecek nesillere 'değerleri' yaşatılmış bir ortam bırakmayı amaçlıyoruz" dedi. Uyan, caminin tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edildiğini söyledi.

Ufuk Turgut kim Haberi

Ufuk Turgut kim

Ufuk Turgut kimdir?

Ufuk Turgut, 29 Temmuz 2013 tarihinden bu yana Prime Gayrımenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. bünyesinde çalışmakta olan Ufuk Turgut 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.


1993- 1997 Yılları arasında Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu’nda, 

1997 – 2002 yılları arasında Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nde Müfettiş olarak çalışmış, 2002 yılında ise aynı kurumda Teftiş Kurulu Başkanlığı’na atanmış ve bu görevi 2013 yılına kadar sürdürmüştür.


Prime Gayrimenkul Değerleme..

Prime Gayrimenkul Değerleme, Sermaye Piyasası Kurulu’nun belirlediği değerleme standartlara göre çalışmaktadır. Şirketimiz Ağustos 2009 tarihinde  İstanbul  ’da Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 245.000 TL sermaye ile kurulmuştur. 


Prime Değerleme 2013 yılı itibariyle toplam 127 çalışanı ve 300'e yakın çözüm ortağı ile Türkiye’nin tüm illerinde değerleme hizmeti...