15 / 05 / 2024

Uğurcan Özçelik

Uğurcan Özçelik

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğurcan Özçelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

'Günlük konut kiralamaya belge zorunluluğu haksız rekabeti önleyecek'! 1 Ocak 2024'te başlıyor!

Konutların tek seferde 100 günden kısa süreli turizm amaçlı kiralanmasına dair esaslar belirlendi. Böylece izin belgesi için e-Devlet üzerinden başvuru yapılacak. Söz konusu uygulamadaki belge zorunluluğunun haksız rekabeti önleyeceği bekleniyor.

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Kiracılar Evden Çıkarılırken Nelere Dikkat Etmeli? Emlakçıdan Önemli Çözümler!

Bahaneyle evden çıkartılan kiracıların dikkat etmesi gereken bir unsur var. Eskişehirli emlakçı Özgür Parlak, bazı bahanelerle evden çıkarılmak istenen kiracıların kendilerini kanıtlayabilmeleri için bir bilgi paylaştı. İşte Parlak’ın konu ile ilgili kiracılar için sunduğu bazı çözümler… 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Beyaz eşya fiyatları uçtu! Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya devi Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı ne kadar? No Frost hızlı dondurma özelliğiyle en ucuz buzdolabı 454270 MB modelli buzdolabı oldu. Peki ürünün fiyatı ne kadar? İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Murat Kurum: Kanal İstanbul'u yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul'u yapacaklarını, buna şimdi her zamankinden daha çok inandıklarını söyledi.

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Uğurcan Özçelik Haberi

Uğurcan Özçelik

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğurcan Özçelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Uğurcan Özçelik'e ait. 


Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Vezir Sokak, No:11 Kat:1...