14 / 05 / 2024

uğurevler okul inşaatı

uğurevler okul inşaatı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Celep tarafından kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Uğur Köroğlu tarafından kuruldu.

uğurevler okul inşaatı Haberi

uğurevler okul inşaatı

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi tarafından Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni okul inşa ediliyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, okul inşaatında incelemede bulundu. 

Uğurevler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek, çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşümün en önemli çalışmalarından biri olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar,  “Uğurevler bölgesindeki kentsel dönüşüm alanında çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Dönüşüm kapsamında hedefimiz; çevrenin ve şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak donatıları hayata geçirmektir. Bu doğrultuda bölgenin ihtiyacı olan okulun arsa olarak çözümü tamamlandı. Hafriyat çalışmalarına başladığımız okulu, Uğurevler Mahallemize kazandıracağız. Çocuklarımızın rahatlıkla mahalle içerisinde gidebilecekleri ve huzur içerisinde kullanacakları okulun bölgeye hayırlı olmasını diliyorum. Kocasinan Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her alanda en...