22 / 05 / 2024

Uk İnşaat

Uk İnşaat

Uk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Kelleci ve Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti. İTÜ İnşaat 1958 sınıf arkadaşları, taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuriddin Parpiev tarafından kuruldu.

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Selçuk tarafından kuruldu.

Selçuk Semizoğlu: İnşaat sektörü tatil yapacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısında konuşan ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, “İnşaat sektörü diye bir şey kalmadı. Kalmadı demeyelim de öyle bir pasta yok diyelim.Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

Uk İnşaat Haberi

Uk İnşaat

Uk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Kelleci ve Ali Koç ortaklığında kuruldu. 


Uk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Uk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Gazi Mah.1344.Sok.No.71 A...