13 / 05 / 2024

Ulaş Karaca çevre ve şehircilik

Ulaş Karaca çevre ve şehircilik

Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca kimdir? Ulaş Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ulaş Karaca, ne zamandan beri Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yarısı Bizden kampanyasının başvuru sayısı 83 bine ulaştı!

Yarısı Bizden kampanyasına ilgi gün geçtikçe artıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, toplam başvuru sayısının bina bazında 83 bine ulaştığını duyurdu.

Murat Kurum: Millet bahçesinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık!

Millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi hedefinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık. 418 millet bahçemizi projelendirdik, 125'inin yapımını tamamladık." dedi.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Millet bahçelerinin yatırım değeri 16 milyar TL'ye ulaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam millet bahçesi rakamının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağına dikkat çekti, yatırım değerinin de 16 milyar Türk Lirasına ulaşacağını duyurdu.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız" dedi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Amasya Çevre Yolu 110 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu'nun şehir içinden geçen şehirler arası trafiği tamamen kentin dışına ittiğini söyledi.

Amasya çevre yolu 25 Temmuz'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Amasya çevre yolunun 25 Temmuz'da açılacağını müjdeledi.

Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız. Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.

Ulaş Karaca çevre ve şehircilik Haberi

Ulaş Karaca çevre ve şehircilik

Ulaş Karaca kimdir?

Ulaş Karaca, 25.09.1974 yılında Iğdır’da doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Iğdır’da tamamladı. 1996 yılında Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1996-2001 yılları arası Iğdır Milli Eğitim, 2001-2005 yıllarında ise Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde mühendis olarak görev yaptı. 2005-2008 yıllarında vekaleten Şube Müdürlüğü görevini yürütürken 2008 yılında yapılan Şube Müdürlüğü sınavı ile Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 


2008-2009 yıllarında Şube Müdürlüğü görevinin yanında Iğdır Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü görevini de yürüttü. 24.10.2011 tarihinde Ardahan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı. 


2013-2014 yılları arasında İl Müdürlüğü görevinin yanında ayrıca Ardahan İl Özel İdare Genel Sekreterlik görevini de yürüttü. 


Halen Ardahan’da İl Müdürü olarak görev yapan Ulaş KARACA evli ve üç çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres:...