08 / 05 / 2024

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nda başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı ve çevre düzenlemelerinden bahsetti...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Öğrencilere 1.500 TL destek müjdesi! Başvuruyu yapan parayı kapacak!  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yılda iki defa gidiş dönüş ulaşım giderlerini karşılayacakları müjdesini verdi. Ulaşım desteği adı altında verilen bu desteğe başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

‘Öğrenci akbillerine zam’ açıklaması! Zam teklifinin ardından İstanbul Kart ve Mavi Kart fiyatları…

Öğrenci akbillerine zam gelmesi bekleniyor. Akbil fiyatlarına zam gelebilir. Bugün, zam gündemiyle ikinci kez bir araya gelecek UKOME toplantısından önce İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Utku Cihan, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek yüzde 50 civarında bir zam beklendiğini vurguladı.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Mersin Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesi tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Raylı Sistem Projesi’nin 13.4 kilometre uzunluğundaki ilk fazı için Ön Yeterlilik İhalesi tamamlandı. 

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Mansur Yavaş'tan başkentlilere ulaşım müjdeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da hayata geçirecekleri ulaşım reformunu açıkladı.

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil Haberi

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil


Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nda başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Pistil, “Bölgedeki çalışmalarımız kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nı kaldırıyoruz. Adnan Menderes ve Palmiye Caddelerinden Yeni Cami’ye geçişleri ve Atatürk Bulvarı güzergâhındaki trafik akışını daha kontrollü ve hızlı hale getirmiş olacağız. Böylelikle Adnan Menderes ve Palmiye Caddeleri de birbirlerini karşılamış olacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışması başlattı. Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Bölgedeki çalışmalarımız kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nı kaldırıyoruz. Adnan Menderes ve Palmiye Caddelerinden Yeni Cami’ye geçişleri ve Atatürk Bulvarı güzergâhındaki trafik akışını daha kontrollü ve hızlı hale getirmiş olacağız. Böylelikle Adnan Menderes ve Palmiye Caddeleri de birbirlerini karşılamış olacak” diye konuştu.



Şehir...