01 / 05 / 2024

ulaşım hatlarına yakın projeler

ulaşım hatlarına yakın projeler

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zamma çevrildi. Bu kapsamda, 4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor...

Kırmızı et fiyatlarına yakın takip! Para cezası uyarısı geldi

Kırmızı ete arda arda yapılan zamlar sebebiyle vatandaş günün ilk anlarında ucuz et kuyruğuna girmek mecburiyetinde kalırken Rekabet Kurumu'ndan gelen açıklamada, yaşanan ücret yükselişlerinin yakın takibe alındığı ve fahiş ücret uygulayanlara cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezası uygul

Bakan Kirişci duyurdu: Tarım ve Orman Bakanlığına 6 bine yakın yeni personel alınacak! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesinde 6 bine yakın yeni personel istihdam edileceğinin müjdesini verdi. 

Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü! Yatırımcılar dikkat, gümüş bugün ne kadar? 26 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş geçtiğimiz hafta düşüşe geçerken bu hafta da değer kaybederek başladı. Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir?

Ramazan öncesi bakliyat fiyatlarına yakın takip! İşte 30 Mart 2022 A101, ŞOK, TMO, MİGROS bakliyat fiyat listesi... 

Ramazan ayına günler kala bakliyat fiyatları yakın takibe alındı. Peki market raflarında güncel bakliyat fiyatları kaç TL'ye satışa sunuluyor? İşte 30 Mart 2022 A101, ŞOK, TMO, MİGROS bakliyat fiyat listesi...

Konut fiyatlarındaki artış tiny houseları yatırım aracına dönüştürdü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve git gide artan konut fiyatları, imarlı arazi gerektirmeyen tiny houseları adeta bir yatırım aracına dönüştürdü.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Tuzla, yatırımcıların yakın markajında!

Mega kent İstanbul’un sayfiye alanları arasında bir klasik olarak yer alan Tuzla, gelişen ulaşım ağı, yaşamın tüm unsurlarını içerisinde barındıran prestijli yatırım alanlarıyla yatırımcı taleplerini yukarıya taşımaya devam ediyor.

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

ulaşım hatlarına yakın projeler Haberi

ulaşım hatlarına yakın projeler

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Ara sokaklar ulaşıma kapanınca, vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı.


Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı Megakent İstanbul'da ulaşımı olumsuz etkiledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tuzlama çalışmaları ana arterlerde ve E-5'te yaşanabilecek trafik sorunlarını engellese de, ara sokaklardaki yollar kapalı kalmaya devam etti. Vatandaşlar evinden ana arterlere ya da metro, metrobüs gibi toplu ulaşım araçlarına ulaşmaya çalışırken güçlük çekti. Trafik sorunu özellikle büyük şehirlerde ilk sorun haline gelmeye başlayınca, toplu ve çağdaş ulaşım hatlarına yakın projeler daha çok ilgi görmeye başladı. Satın alınan evin...