02 / 05 / 2024

Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu

Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu

İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

İstanbul Barometresi: En önemli üç sorun deprem, ekonomik sorunlar ve ulaşım!

"İstanbul Barometresi” araştırmasının Aralık Raporu yayınlandı. İstanbulluların ev içi gündeminde ekonomik sorunlar ve Kovid-19 salgını ön plana çıktı. En önemli üç sorun ise, deprem, ekonomik sorunlar ve ulaşım olarak belirlendi.

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi...

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Faizsiz konut ve araç edindirme sektörü yıllık 25 milyar TL büyüklüğe ulaştı!

25 milyar TL'ye ulaşan faizsiz konut ve araç edindirme sistemi 5 bin kişiye istihdam sağlayarak, son 1 senede 40 bin müşterisinin konut ve otomobil satın almasına vesile oldu

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu Haberi

Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu



İstanbullu sürücülerin karşısına en büyük sıkıntısı olarak çıkan ‘otopark’ sorunu, İSPARK ev sahipliğinde düzenlenecek sempozyumda masaya yatırılacak 


İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak. 


UZMANLAR KATILACAK



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Ulaşım ve Araç Park alanları sempozyumu, İstanbul’da gerçekleştirilecek. Uluslararası İntertraffic fuarı kapsamında düzenlenen sempozyuma alanında uzman kişiler, akademisyenler, yerel yönetim temsilcileri ve iş dünyasından yerli ve yabancı birçok davetli katılacak. 


Avrupa Park Birliği Başkanı Nick Lester ve sektörün öncüsü Victoria Ulaşım Politikaları Enstitüsü koordinatörü Todd Litman’ın da yer alacağı sempozyum, dünyanın farklı ülkelerinden ulaşım ve park sistemleri konusunda yönetici ve sektör profesyonellerini ağırlayacak 


ÇÖZÜM AMAÇLI PROJELER



30-31 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi konferans salonunda 2 gün sürecek...