16 / 05 / 2024

ulaşıma altyapı yatırımları

ulaşıma altyapı yatırımları

Salgın tüm dünyada faaliyetlere ara verirken, Türkiye, dev projelerine ara vermeden tamamlayarak bir bir hizmete açtı. Salgın süresi boyunca 498 kilometre bölünmüş yol, 221 köprü, 52 hidroelektrik santralin yapımı tamamlandı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gündoğdu ve Ender Özeke ortaklığında kuruldu.

ulaşıma altyapı yatırımları Haberi

ulaşıma altyapı yatırımları

Mart ayından bu yana koronavirüsle mücadele içerisinde olan Türkiye, gerekli altyapı yatırımlarını da hızla tamamlıyor. 156 ülke ve 8 uluslararası kuruluşa ilaç, solunum cihazı ve maske dahil kişisel koruyucu ekipmandan oluşan tıbbi yardım malzemesi ile imdada yetişen Türkiye, tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgınından ekonomisinin daha güçlenerek çıkması için yoğun çaba içerisinde...

DÜNYA ŞALTER İNDİRİRKEN

Salgın tüm dünyada hayatı, üretimi ve ulaşımı durdurmuşken Türkiye, dev projelerine ara vermeden tamamlayarak bir bir hizmete açtı. Dünyanın en güçlü ülkeleri yatırım ve üretimde şalterleri indirmiş, maske savaşlarına soyunurken Türkiye, şehir hastanelerinden otoyollara, fabrikalardan barajlara kadar pek çok eserini bu süreçten etkilenmeden tamamladı.

DEV YATIRIMLAR TAMAMLANDI

Yenişafak'ta yer alan habere göre Mart ayından beri 498 km bölünmüş yol ve 221 köprü ve 52 hidroelektrik santrali tamamlandı. Salgında Türkiye'nin elini güçlendiren önemli...