27 / 04 / 2024

Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümü

Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümü

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Pay senedi yatırımcıları rekor kırarak 7 Milyona ulaştı: Hangi şirketler halka arza çıkıyor?

11 Eylül 2023 tarihinde, pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı, son derece etkileyici bir artışla 7 milyon 140 bin 215 kişiye yükselerek rekor bir seviyeye ulaştı. Önceki ay, 31 Ağustos tarihinde kaydedilen 6 milyon 257 bin 415 yatırımcı sayısı rekorunu geçerek bu başarı elde edildi.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Doları olanlara haziran müjdesi! Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bajkası faiz kararı sornasında yükselişe geçti. Dolar bu senenin en yüksek rekamına ulaşarak rekor kırdı. Dolar yatırımcılarına haziran müjdesi gelirken doların ne kadar yükseleceğim belli oldu. Yatırımcılar hemen hazır olsun!

Gram altın 1.650 TL olacak! Altının efendisi İslam Memiş net tarihi açıkladı! Yatırımcılar hazır olun!

Altının efendisi İslam Memiş, gram altının 1.650 TL olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı. Yatırımcılar o tarihe hazır olun!

Altın fiyatları rekor kırdı! Uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor

Altının ons fiyatı dün yüzde 4'e yakın artışla 1989 dolara ulaşarak 11 ayın rekorunu kırdı. Gram altın 1216 TL olurken uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor!

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımına yönelik yaptığı açıklamada ''bildiğin servet kazandılar'' diyerek yatırımcıları uyardı. Gümüş alın!

Altın kahini İslam Memiş’ten Şubat uyarısı geldi! Yatırımcılar buna hazırlıklı olsun

Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, Şubat ayı için tüm yatırımcıları uyardı. Yatırımcılara önemli uyarılarda bulunan İslam Memiş “Hazırlıklı olun” diyerek yatırımcıya seslendi. İşte İslam Memiş’in açıklamaları…

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Gümüş fiyatları rekor seviyelere ulaşacak! İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına altın tavsiyeler

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak eden yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekor seviyelere ulaşacak'' yorumunu yaptı. İşte İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için altın tavsiyeler...

Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümü Haberi

Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümü

Ulaşlar Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizce Yatırımcı İlişkileri Bölümü , şirketin halka arz sürecinde oluşturulmuş ve 27.03.2012 tarihinde Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi olarak Füsun KALIPÇILAR'ın ataması yönetim kurulu kararı ile yapılmıştır.

Füsun KALIPÇILAR halen Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi olarak görev yapmakta olup, 05.02.2014 tarihinde alınan yönetim kurulu kararı ile Kurumsal Yönetim Komitesi üyesidir. Şirkette tam zamanlı olarak, Şirket Genel Müdürü Tevfik Meftun ULAŞ'a bağlı olarak çalışmaktadır.Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Sermaye Piyasası Faaliyetleri Temel Düzey Lisansı'na sahiptir (Sermaye Piyasası Kurulu II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ 11. maddesi,4.fıkrası uyarınca).


Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi: Füsun KALIPÇILAR 

Yatırımcı İlişkileri Bölümü Görevlisi : Aybike ATACAN

Ulaşlar Tur.Yat.ve Day.Tük.Mal.Tic.Paz.A.Ş.(ULAS)

Aşağı Öveçler Mah 1330 sk 1042. cad No:3/4 Çankaya Ankara

Tel : (312) 474 0490

Faks : (312) 474 0491

e-mail :...