04 / 05 / 2024

Ülgür Gökhan özgeçmiş

Ülgür Gökhan özgeçmiş

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kimdir? Ülgür Gökhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Ülgür Gökhan bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Ülgür Gökhan'ın biyografisi...

Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır fiyatları güncel...

Emtia piyasaları uzmanlarına göre bakır fiyatlarında artışların devam etmesi bekleniyor. Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu?

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara düzenli olarak destek ödemesi veriyor. Peki, Mayıs 2023 aile destek ödemeleri hangi gün hesaplara yatırılacak, zam gelecek mi? Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Sismik izolatör her binaya uygulanabilir mi? Kaş yaparken göz çıkarmayın!

Sismik izolatör her binaya uygulanabilir mi sorusunun yanıtı pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor.  Doç. Dr. Barış Erdil Sismik izolatör ile ilgili merak edilenleri tek tek açıkladı...

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir ve bakır hurdaya zam geldi mi? İşte hurda fiyat listesi 21 Ağustos 2022

Dolar kurunda yaşanan hareketli seyir hurda fiyatlarına da yansıyor. Dolardaki yükselişle beraber geçtiğimiz Cuma günü hurda fiyatlarına büyük zam gelmişti. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir ve bakır hurdaya zam geldi mi? İşte güncel hurda fiyat listesi 21 Ağustos 2022...

Gümüş yükseliyor gibi görünüyor.. Oysaki, perde arkasında gümüş dibi mi gördü! Gümüşte son dakika

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda 12 TL seviyesinde değerleniyor. Her en kadar yukarı yönlü ibreyi gösterse de dünya genelinde gümüş dibi mi gördü? İşte gümüşte son dakika...

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken bir anda değer kaybetmeye başladı. Gümüş fiyatları ise altın ile yükselirken, bir anda düşüşe geçti. Yatırımcılar endişe içerisinde düşüş sırası gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Ülgür Gökhan özgeçmiş Haberi

Ülgür Gökhan özgeçmiş

Ülgür Gökhan kimdir?

Ülgür Gökhan, köklü ve sosyal demokrat bir ailenin bireyi olarak 1950 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. Aldığı eğitimle çocukluğundan bu yana Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyet’e, demokrasiye sıkı sıkıya bağlı olarak büyüdü. Çanakkale’de başladığı eğitim hayatına her dönem kalitesini korumuş Galatasaray Lisesi’nde devam etti. Sahip olduğu değerlerle örtüşen Galatasaray Lisesi’nde ki ilerici demokrat çizginin ve 1975 yılında Ankara Üniversitesinde Mülkiye ile başlayan üniversite eğitiminin gerek siyasi gerek idarecilik yaşamında önemli etkileri oldu. 


Üniversite eğitimi için gittiği Ankara ona bundan böyle yaşamını paylaşacağı ve hayatının her alanında desteğini esirgemediği eşi Hale GÖKHAN’ la da tanışma fırsatı sundu. Bir erkek bir kız sahibi olan GÖKHAN ailesi, aileye yeni katılan üyeleriyle gün geçtikçe büyümektedir.


1989 yılı yerel seçimlerinde SHP çatısı altında kontenjandan belediye meclis...