05 / 05 / 2024

Ülkü Büyükgönenç

Ülkü Büyükgönenç

Türkiye ekonomisinin yüzde 40' ını sırtında taşıyan İstanbul sanayicisinden hükümete çağrı: İstanbul' u terk edene teşvik verilsin. Ülkü Büyükgönenç fabrika arazileri 50 yıllığına kiralansın dedi...

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

Migros deterjanlarda büyük indirim! 8 kg Alo 129 TL oldu! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi Migros, çamaşır deterjanlarında indirime gitti. Migros’un uyguladığı büyük indirimlerle 8 kg Alo deterjan fiyatı 129,90 TL oldu. İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa'da deterjanlarda büyük indirim! 8 kg deterjan 120 TL’ye indi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi Carrefoursa, çamaşır deterjanlarında indirime gitti. Carrefoursa’nın uyguladığı büyük indirimlerle 8 kg deterjan fiyatı 120 TL oldu. İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Devremülk pazarı büyüyor!

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

İnşaat malzemeleri sanayisi ilk 9 ayı büyüme ile tamamladı!

Tayfun Küçükoğlu, “İlk çeyrekte yüzde 8,1 büyüyen, ikinci çeyrekte pandeminin etkisiyle yüzde 8 gerileyen, daha sonra üçüncü çeyrekte güçlü toparlanma yaşayan inşaat malzemeleri sanayimiz ilk 9 ayı tahminlerimizin ve beklentilerimizin üzerinde büyüme ile tamamladı" dedi.

Çimsa'dan yıl bazında yüzde 40 büyüme hedefi!

Çimsa'nın AR-GE merkezi Formülhane, çimento kullanıcılarının ihtiyaçları için global bir çözüm merkezi oldu. AR-GE harcamalarını da artırdıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan, “Yıllar bazında yüzde 35-40 büyüme trendi ile ülke ekonomisi için katma değerli çalışmaları sürdürüyoruz" dedi...

Türkiye'nin Pekin büyükelçisi Abdulkadir Önen: Ev satmıyorum, Türkiye'yi tanıtıyorum!

Yaklaşık 2 senedir Pekin’de büyükelçilik görevini yürüten Abdulkadir Emin Önen, “Çinlilere ev pazarlıyor” iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Emin Önen, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Ülkemizdeki yatırım olanakları hakkında sunumlar yaptım" dedi.

Türkiye'nin büyümesinden pay almanın en kolay yolu hisse senedi almak!

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gönen, Vatandaş için Türkiye'nin ve şirketlerin büyümesinden pay almanın en kolay yolu bizden hisse senedi almak olduğunu ifade etti.

EmlakBank ilk yarıda 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, "İlk yarı itibarıyla 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştık. Üstelik bunu sadece tek şube ile yaptık" dedi...

Ülkü Büyükgönenç Haberi

Ülkü Büyükgönenç

Sanayi İstanbul'dan gitmeli mi, gitmemeli mi tartışmaları sürerken, şehrin içinde kalan sanayiciler DÜNYA aracılığı ile çağrı yaptı: "Ne burada kalabiliyor ne de karşımıza çıkarılan engeller nedeniyle gidebiliyoruz. Bizi yok saymayın, destek verin... 


Bir zamanlar İstanbul'un dışında kurulan ve zamanla yerleşim birimleri içinde kaldığı için, şehir dışına taşınmak zorunda kalan sanayiciler DÜNYA'ya dert yandı, devletten teşvik istedi. 


Türkiye ekonomisinin yaklaşık yüzde 40'ını omuzlarında taşıyan İstanbul'un sanayicisi, şehir içinde kalmaktan ve taşınamamaktan dolayı büyük sancı yaşıyor. Uzun yıllar önce İstanbul'un İkitelli, Bağcılar, Yenibosna gibi yerleşim yerlerine uzak bölgelerinde kurulan ancak şimdilerde kentleşmenin etkisiyle adeta şehrin kalbinde kalan sanayiciler, DÜNYA aracılığı ile, devletten taşınma teşviği istedi. 


Bulundukları bölgelerde artık faaliyetlerini sürdürmelerinin mümkün olmadığını dile getiren sanayiciler, taşınmak istedikleri İstanbul'a yakın il ve ilçelerdeki bürokratik engellerden...